Başkan Uğur Gökbel Dualarımız Kahramanlarımız İçin

DENİZLİ 10.10.2019 - 12:01, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Başkan Uğur Gökbel Dualarımız Kahramanlarımız İçin

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin başlattığı Barış Pınarı Harekâtı’nın sınırımızdaki terör unsurlarının temizlenmesi ve Türkiye’deki Suriyelilerin oluşturulacak güvenli bölge sayesinde tekrar ülkelerine dönmelerinin sağlanmasını amaçlandığını belirterek, “Allah kahraman ordumuzun ve yanımızda harekâta katılan yerel güçlerin yardımcısı olsun. Dualarımız kahramanlarımız için. Zaferle ülkemize döneceklerine olan inancımız tamdır” dedi.   AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, Suriye’nin kuzeyinden terör örgütünü silip atmak için başlatılan Barış Pınarı Harekâtı ile ilgili açıklama yaptı.   Türkiye’nin yanı başında alenen beslenerek palazlandırılmaya çalışılan terör örgütüne yönelik harekâtının meşru müdafaa ve yerinde bir adım olduğunu belirten AK Partili Gökbel, “Türkiye Cumhuriyeti, bölgede hayata geçirilmek istenen oluşumu uzun bir süredir takip etmekteydi. Nihayetinde bu harekâtı gerçekleştireceğini, yanı başında bir oldu-bittiye müsaade etmeyeceğini her platformda dile getiren devletimiz, sonunda beklenen adımı atmıştır. Barış Pınarı Harekatı’nın amacı, adından da anlaşılacağı üzere, bölgede barışı esas almaktadır. Bölgeyi terör unsurlarından temizlemeyi, ülkemizdeki Suriyeli kardeşlerimizin tekrar vatanlarına dönebilecekleri güvenli bir bölge oluşturmayı amaçlamaktadır. Türk Silahlı Kuvvetlerimizin hedefi kesinlikle terör unsurlarıdır. Yüzyıllar boyu adalet ve merhametiyle nam salmış ecdadımızın torunları olarak masum halk her zaman korumamız altındadır, öncelikli hassasiyetimizdir. Kaldı ki; bölge halkı da terör örgütünden bıkmış durumdadır. Türkiye Cumhuriyeti Devleti aynı zamanda bölgenin Kürt ve Arap halklarının da kurtuluşu için harekete geçmiştir” dedi.   Türk Silahlı Kuvvetleri’nin operasyonu başarıyla tamamlayacağına inancının tam olduğunu ifade eden AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, “Allah kahraman ordumuzun ve yanımızda harekâta katılan yerel güçlerin yardımcısı olsun. Dualarımız kahramanlarımız için. Kahramanlarımızın tez zamanda operasyonu tamamlayıp yuvalarına dönmelerini yüce Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin başlattığı Barış Pınarı Harekâtı’nın sınırımızdaki terör unsurlarının temizlenmesi ve Türkiye’deki Suriyelilerin oluşturulacak güvenli bölge sayesinde tekrar ülkelerine dönmelerinin sağlanmasını amaçlandığını belirterek, “Allah kahraman ordumuzun ve yanımızda harekâta katılan yerel güçlerin yardımcısı olsun. Dualarımız kahramanlarımız için. Zaferle ülkemize döneceklerine olan inancımız tamdır” dedi.

 

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, Suriye’nin kuzeyinden terör örgütünü silip atmak için başlatılan Barış Pınarı Harekâtı ile ilgili açıklama yaptı.

 

Türkiye’nin yanı başında alenen beslenerek palazlandırılmaya çalışılan terör örgütüne yönelik harekâtının meşru müdafaa ve yerinde bir adım olduğunu belirten AK Partili Gökbel, “Türkiye Cumhuriyeti, bölgede hayata geçirilmek istenen oluşumu uzun bir süredir takip etmekteydi. Nihayetinde bu harekâtı gerçekleştireceğini, yanı başında bir oldu-bittiye müsaade etmeyeceğini her platformda dile getiren devletimiz, sonunda beklenen adımı atmıştır. Barış Pınarı Harekatı’nın amacı, adından da anlaşılacağı üzere, bölgede barışı esas almaktadır. Bölgeyi terör unsurlarından temizlemeyi, ülkemizdeki Suriyeli kardeşlerimizin tekrar vatanlarına dönebilecekleri güvenli bir bölge oluşturmayı amaçlamaktadır. Türk Silahlı Kuvvetlerimizin hedefi kesinlikle terör unsurlarıdır. Yüzyıllar boyu adalet ve merhametiyle nam salmış ecdadımızın torunları olarak masum halk her zaman korumamız altındadır, öncelikli hassasiyetimizdir. Kaldı ki; bölge halkı da terör örgütünden bıkmış durumdadır. Türkiye Cumhuriyeti Devleti aynı zamanda bölgenin Kürt ve Arap halklarının da kurtuluşu için harekete geçmiştir” dedi.

 

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin operasyonu başarıyla tamamlayacağına inancının tam olduğunu ifade eden AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, “Allah kahraman ordumuzun ve yanımızda harekâta katılan yerel güçlerin yardımcısı olsun. Dualarımız kahramanlarımız için. Kahramanlarımızın tez zamanda operasyonu tamamlayıp yuvalarına dönmelerini yüce Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.