Başkan Urhan; "Gerekçeli açıklaması yapılsın”

GÜNDEM 11.06.2020 - 15:24, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Başkan Urhan; "Gerekçeli açıklaması yapılsın”

DEGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Urhan, bugün yapılacağı açıklanan Aydın-Denizli otoyolu ihalesinin ertelenmesi dolayısı ile yaptığı açıklamada, erteleme kararının neden alındığının gerekçeli açıklanmasını istedi.   Başkan Urhan, yaptığı yazılı açıklamada; “Aydın-Denizli otoyolu ile ilgili 11 Haziran 2020 tarihinde yapılması planlanan ihale 3 Temmuz 2020 tarihine ertelenmiştir. Şehrimize ve bölgemize sayısız faydalar sağlayacak bu projenin birçok kez dile getirdiğimiz üzere yakından takipçisi olacağımızı bildirir, ertelenme kararı ile ilgili vekillerimizden ve yetkililerden gerekçeli bir açıklama yapılması beklentimizi kamuoyuna saygıyla duyururuz” ifadelerini kullandı.

DEGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Urhan, bugün yapılacağı açıklanan Aydın-Denizli otoyolu ihalesinin ertelenmesi dolayısı ile yaptığı açıklamada, erteleme kararının neden alındığının gerekçeli açıklanmasını istedi.

 

Başkan Urhan, yaptığı yazılı açıklamada; “Aydın-Denizli otoyolu ile ilgili 11 Haziran 2020 tarihinde yapılması planlanan ihale 3 Temmuz 2020 tarihine ertelenmiştir. Şehrimize ve bölgemize sayısız faydalar sağlayacak bu projenin birçok kez dile getirdiğimiz üzere yakından takipçisi olacağımızı bildirir, ertelenme kararı ile ilgili vekillerimizden ve yetkililerden gerekçeli bir açıklama yapılması beklentimizi kamuoyuna saygıyla duyururuz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.