Başkan Zolan'ı yolda görenler şaşırdı!

DENİZLİ 08.11.2018 - 13:13, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Başkan Zolan'ı yolda görenler şaşırdı!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, dün akşam saatlerinde alışılmışın dışında birşey yaptı. Zolan Gazi Bulvarı'nda vatandaşların arasına katılarak, yalnız başına yürüdü. Zolan, vatandaşların meraklı bakışları arasında gülümseyerek yaya olarak yoluna devam etti.   Başkan Zolan'ın, birçok açılış ve programda halkın arasında yer aldığı biliniyor. Ancak Denizli sokaklarında yalnız başına yürüdüğü olsa da, vatandaşlar tarafından pek görülmemiştir. Şehrin en kalabalık noktası olan Çınar'da, dün akşam saat 18.00 sıralarında belediyeden çıkarak yaya olarak Gazi Bulvarı üzerinde yürümeye başladı. Güzergah üzerinde yürüyen Başkan Zolan, duraklardaki vatandaşları ve otobüslerin içindeki vatandaşları izleyerek yoluna devam etti. Yolda yürürken kendisini selamlayan vatandaşları gülümseyerek selamladı.   Çınar'dan Bayramyeri istikametine doğru yürüyen Zolan'ın yanında sadece koruması  Murat İsmail Aydoğmuş bulunuyordu. Başkan Zolan, cadde üzerinde normal bir vatandaş gibi yürümesini sürdürdü.    Başkan Zolan'nın kısa bir süre süren yürüyüşü aynı istikametten tekrar geri dönerek belediye binasına giriş yapması ile son buldu.   Edindiğimiz bilgiye göre, Başkan Zolan'ın, normal bir yürüyüş gerçekleştirdiği belirtildi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, dün akşam saatlerinde alışılmışın dışında birşey yaptı. Zolan Gazi Bulvarı'nda vatandaşların arasına katılarak, yalnız başına yürüdü. Zolan, vatandaşların meraklı bakışları arasında gülümseyerek yaya olarak yoluna devam etti.

 

Başkan Zolan'ın, birçok açılış ve programda halkın arasında yer aldığı biliniyor. Ancak Denizli sokaklarında yalnız başına yürüdüğü olsa da, vatandaşlar tarafından pek görülmemiştir. Şehrin en kalabalık noktası olan Çınar'da, dün akşam saat 18.00 sıralarında belediyeden çıkarak yaya olarak Gazi Bulvarı üzerinde yürümeye başladı. Güzergah üzerinde yürüyen Başkan Zolan, duraklardaki vatandaşları ve otobüslerin içindeki vatandaşları izleyerek yoluna devam etti. Yolda yürürken kendisini selamlayan vatandaşları gülümseyerek selamladı.

 

Çınar'dan Bayramyeri istikametine doğru yürüyen Zolan'ın yanında sadece koruması  Murat İsmail Aydoğmuş bulunuyordu. Başkan Zolan, cadde üzerinde normal bir vatandaş gibi yürümesini sürdürdü.

 

 Başkan Zolan'nın kısa bir süre süren yürüyüşü aynı istikametten tekrar geri dönerek belediye binasına giriş yapması ile son buldu.

 

Edindiğimiz bilgiye göre, Başkan Zolan'ın, normal bir yürüyüş gerçekleştirdiği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.