Başkanı Ali Çetin: “Takım birbirini tanıdıkça daha başarılı olacak”

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.08.2019 - 13:26, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Başkanı Ali Çetin: “Takım birbirini tanıdıkça daha başarılı olacak”

Süper Lig’in 2. haftasını 6 puanla kapatarak güzel bir başlangıç yapan Yukatel Denizlispor, taraftarına ve yönetime umut verdi. Kulüp Başkanı Ali Çetin, "Takım birbirini tanıdıkça daha başarılı olacak" dedi.  Süper Lig’in ilk haftasında evinde Galatasaray’ı mağlup eden Yukatel Denizlispor, ikinci haftada deplasmanda Akdeniz temsilcisi Antalyaspor’u yenmeyi başardı. Yeşil-siyahlı ekibin sahada oynadığı futbol başta taraftarlar olmak üzere, yönetim kuruluna da umut verdi.  Antalyaspor maçını İhlas Haber Ajansı’na değerlendiren Yukatel Denizlispor Başkanı Ali Çetin, “Zorlu bir maç oldu. Hava sıcaktı. Ona rağmen çocuklar galibiyeti aldılar. Mutluyuz” diye konuştu. Takımın oynadığı futbol ile herkesin dikkatini çekmeyi başardığını belirten Çetin, “Nokta transferler yaptığımızı düşünüyorum. Takım birbirini tanıdıkça daha başarılı olacak” şeklinde konuştu.  Süper Lig’in 3. haftasında oynanacak Göztepe maçını da değerlendiren Ali Çetin, “Kazanmak için tüm mücadelemizi vereceğiz. İnşallah taraftarımıza bir 3 puan daha armağan etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı. 

Süper Lig’in 2. haftasını 6 puanla kapatarak güzel bir başlangıç yapan Yukatel Denizlispor, taraftarına ve yönetime umut verdi. Kulüp Başkanı Ali Çetin, "Takım birbirini tanıdıkça daha başarılı olacak" dedi. 


Süper Lig’in ilk haftasında evinde Galatasaray’ı mağlup eden Yukatel Denizlispor, ikinci haftada deplasmanda Akdeniz temsilcisi Antalyaspor’u yenmeyi başardı. Yeşil-siyahlı ekibin sahada oynadığı futbol başta taraftarlar olmak üzere, yönetim kuruluna da umut verdi. 


Antalyaspor maçını İhlas Haber Ajansı’na değerlendiren Yukatel Denizlispor Başkanı Ali Çetin, “Zorlu bir maç oldu. Hava sıcaktı. Ona rağmen çocuklar galibiyeti aldılar. Mutluyuz” diye konuştu. Takımın oynadığı futbol ile herkesin dikkatini çekmeyi başardığını belirten Çetin, “Nokta transferler yaptığımızı düşünüyorum. Takım birbirini tanıdıkça daha başarılı olacak” şeklinde konuştu. 


Süper Lig’in 3. haftasında oynanacak Göztepe maçını da değerlendiren Ali Çetin, “Kazanmak için tüm mücadelemizi vereceğiz. İnşallah taraftarımıza bir 3 puan daha armağan etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.