Basketbolculara Yoğun İlgi

SPOR 20.12.2019 - 00:16, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Basketbolculara Yoğun İlgi

Merkezefendi Belediyesi Basketbol takımı Özel İstek Denizli Okulları´nda düzenlenen söyleşiye katıldı.Gerçekleştirilen söyleşiye öğrencilerin ilgisi büyüktü.   Özel İstek Denizli Okulları ve Merkezefendi Belediyesi Basket’in ortak organizasyonunda gerçekleşen söyleşi, öğretmenler ve öğrencilerden büyük ilgi gördü. Söyleşiye Merkezefendi Basket Takımı Başkanı Veli Deveciler, Baş antrenör Şahin Ateşdağlı, Yardımcı antrenör Evren Yenice, Kondisyoner Mustafa Kara. Genel Menajer Mustafa Soğancı, Takım Menajeri Serkan Toprak, oyuncular Jordan, Mishula, Denizcan, Bertan, Kemalcan ve Barış katıldı.      Merkezefendi Belediyesi Basket Takımı Başkanı Veli Deveciler; bu sezon kazanan, mücadele eden ve üst sıraları zorlayacak bir takım kurduklarını söyledi. Deveciler, “Sezon sonu bir üst lige çıkılır mı, çıkılmaz mı bilemem. Ancak biz bu sene istediğimiz aşamayı sağlarsak seneye süper ligdeyiz. Biz bir proje takımıyız. Bu sene olmazsa seneye, seneye olmazsa bu takım eninde sonunda süper lige çıkacak” dedi.     Denizli’nin Süper Lige hazır olduğunu söyleyen Merkezefendi Basket Takımı Baş antrenörü Şahin Ateşdağlı, “Salon, seyirci ve atmosfer var. Denizli’den daha hazır yer göremiyorum. Şans gelir çıkarsak bizden daha hazır yer yok. Buna üstteki takımlardan da eklemek yapabilirim. Şu an çok hazır durumdayız ama altını doldurmamız lazım. Belediye Başkanımız Şeniz Doğan’ın bu konuda tasavvufu var. Altyapı olması lazım… Altyapı olmadan çıkmak kolay değil. Altyapı olursa kalıcı bir sistem olur” ifadelerini kullandı. Sıcak sohbet havasında geçen söyleşi, soru-cevap ile devam etti. Ardından da öğrencilerin takım oyuncuları ve yönetimle fotoğraf çekilmesiyle sonlandı.  Özel İstek Okulları kurucusu Nihan Özel, Başkan Veli Deveciler’e seminere olan katkıları nedeniyle DOÇEV’e 5 adet fidan bağışı yapılan plaketi takdim etti.  

Merkezefendi Belediyesi Basketbol takımı Özel İstek Denizli Okulları´nda düzenlenen söyleşiye katıldı.Gerçekleştirilen söyleşiye öğrencilerin ilgisi büyüktü.

 

Özel İstek Denizli Okulları ve Merkezefendi Belediyesi Basket’in ortak organizasyonunda gerçekleşen söyleşi, öğretmenler ve öğrencilerden büyük ilgi gördü. Söyleşiye Merkezefendi Basket Takımı Başkanı Veli Deveciler, Baş antrenör Şahin Ateşdağlı, Yardımcı antrenör Evren Yenice, Kondisyoner Mustafa Kara. Genel Menajer Mustafa Soğancı, Takım Menajeri Serkan Toprak, oyuncular Jordan, Mishula, Denizcan, Bertan, Kemalcan ve Barış katıldı. 

 

 

Merkezefendi Belediyesi Basket Takımı Başkanı Veli Deveciler; bu sezon kazanan, mücadele eden ve üst sıraları zorlayacak bir takım kurduklarını söyledi. Deveciler, “Sezon sonu bir üst lige çıkılır mı, çıkılmaz mı bilemem. Ancak biz bu sene istediğimiz aşamayı sağlarsak seneye süper ligdeyiz. Biz bir proje takımıyız. Bu sene olmazsa seneye, seneye olmazsa bu takım eninde sonunda süper lige çıkacak” dedi.

 

 

Denizli’nin Süper Lige hazır olduğunu söyleyen Merkezefendi Basket Takımı Baş antrenörü Şahin Ateşdağlı, “Salon, seyirci ve atmosfer var. Denizli’den daha hazır yer göremiyorum. Şans gelir çıkarsak bizden daha hazır yer yok. Buna üstteki takımlardan da eklemek yapabilirim. Şu an çok hazır durumdayız ama altını doldurmamız lazım. Belediye Başkanımız Şeniz Doğan’ın bu konuda tasavvufu var. Altyapı olması lazım… Altyapı olmadan çıkmak kolay değil. Altyapı olursa kalıcı bir sistem olur” ifadelerini kullandı. Sıcak sohbet havasında geçen söyleşi, soru-cevap ile devam etti. Ardından da öğrencilerin takım oyuncuları ve yönetimle fotoğraf çekilmesiyle sonlandı.  Özel İstek Okulları kurucusu Nihan Özel, Başkan Veli Deveciler’e seminere olan katkıları nedeniyle DOÇEV’e 5 adet fidan bağışı yapılan plaketi takdim etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.