Basketbolun Şampiyonu Belli Oldu

SPOR 18.02.2020 - 10:20, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Basketbolun Şampiyonu Belli Oldu

Okul sporlarında Basketbol Küçük Kızlar İl Şampiyonası sona erdi. Turnuva sonunda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ortaokulu şampiyonluk ipini göğüsledi.                 2019-2020 Sezonu Okul Sporları Basketbol heyecanı devam ediyor. Denizli’de on gün boyunca devam eden ve 17 Şubat Pazartesi günü yapılan final müsabakalarından sonra Basketbol Küçük Kızlar İl Şampiyonası tamamlandı. Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu’nda yapılan şampiyonada 10 takım ve 120 sporcu ter döktü. Birbirinden çekişmeli maçların yaşandığı turnuva sonunda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ortaokulu altın madalyaya uzanmasını bildi.   Turnuva sonunda gerçekleşen törende dereceye giren sporcular kupa ve madalyalarını aldı. Dereceye giren takımlar grup müsabakalarında Denizli’yi temsil edecek.   İŞTE DERECEYE GİREN OKULLAR   DERECE OKUL 1. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ortaokulu 2. Abalıoğlu Yem Sanayi Ortaokulu 3. Atatürk Ortaokulu 4. Lütfi Ege Ortaokulu    

Okul sporlarında Basketbol Küçük Kızlar İl Şampiyonası sona erdi. Turnuva sonunda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ortaokulu şampiyonluk ipini göğüsledi.

               

2019-2020 Sezonu Okul Sporları Basketbol heyecanı devam ediyor. Denizli’de on gün boyunca devam eden ve 17 Şubat Pazartesi günü yapılan final müsabakalarından sonra Basketbol Küçük Kızlar İl Şampiyonası tamamlandı. Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu’nda yapılan şampiyonada 10 takım ve 120 sporcu ter döktü. Birbirinden çekişmeli maçların yaşandığı turnuva sonunda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ortaokulu altın madalyaya uzanmasını bildi.

 

Turnuva sonunda gerçekleşen törende dereceye giren sporcular kupa ve madalyalarını aldı. Dereceye giren takımlar grup müsabakalarında Denizli’yi temsil edecek.

 

İŞTE DERECEYE GİREN OKULLAR

 

DERECE

OKUL

1.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ortaokulu

2.

Abalıoğlu Yem Sanayi Ortaokulu

3.

Atatürk Ortaokulu

4.

Lütfi Ege Ortaokulu

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.