Basmacı : Aday değilim

SİYASET 09.11.2018 - 15:38, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Basmacı : Aday değilim

CHP eski Denizli Milletvekili Melike Basmacı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti.Basmacı ziyaret'in ardından herkesin merak ettiği soruya cevap verdi;"Aday değilim"     CHP eski Denizli Milletvekili Melike Basmacı, CHP Lideri Kılıçdaroğlu ile bugün 14:00’da yaptığı görüşmenin ardından sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:   Canım Denizli’m, Sayın genel başkanımla yaptığımız görüşme sonunda Denizli’mizde tüm belediyelerimizi alacağımız malum. Benimde tüm gücümle aday arkadaşlarımın yanında olacağımı bilmenizi isterim. Ben bir cumhuriyet kızıyım, ben bir anneyim. Ülkemiz için çalışarak borcumuzu ödeyeceğim. Bu seçimlerde kimsenin makamla koltukla derdi yok, biz Denizli’mizi ve ülkemizi yalandan talandan kurtararak, hak ettiğimiz laik, özgür, güçlünün haklı değil haklının güçlü olduğu adil, Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve devrimleriyle yönetilen bir ülke için çalışmaktayız. Hep birlikte başarabiliriz. Hayat şiarım; birlik ve beraberlik ölümden gayri her şeyi yener. M.Kemal Atatürk” " ifadelerini kullandı...   Basmacı,ziyaretin ardından aday olmadığını daha önce de açıkladığını belirterek, “Benn aday değilim” dedi. Basmacı, Kılıçdaroğlu’nun kendisine Denizli Büyükşehir adaylığını teklif edip etmediği sorusunu ise “Denizli’yi konuştuk. Aday değilim ama CHP için var gücümle çalışacağım” sözleriyle yanıtladı.

CHP eski Denizli Milletvekili Melike Basmacı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti.Basmacı ziyaret'in ardından herkesin merak ettiği soruya cevap verdi;"Aday değilim"

 

 

CHP eski Denizli Milletvekili Melike Basmacı, CHP Lideri Kılıçdaroğlu ile bugün 14:00’da yaptığı görüşmenin ardından sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

 

Canım Denizli’m,

Sayın genel başkanımla yaptığımız görüşme sonunda Denizli’mizde tüm belediyelerimizi alacağımız malum. Benimde tüm gücümle aday arkadaşlarımın yanında olacağımı bilmenizi isterim. Ben bir cumhuriyet kızıyım, ben bir anneyim. Ülkemiz için çalışarak borcumuzu ödeyeceğim.

Bu seçimlerde kimsenin makamla koltukla derdi yok, biz Denizli’mizi ve ülkemizi yalandan talandan kurtararak, hak ettiğimiz laik, özgür, güçlünün haklı değil haklının güçlü olduğu adil, Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve devrimleriyle yönetilen bir ülke için çalışmaktayız.

Hep birlikte başarabiliriz.

Hayat şiarım; birlik ve beraberlik ölümden gayri her şeyi yener. M.Kemal Atatürk” " ifadelerini kullandı...

 

Basmacı,ziyaretin ardından aday olmadığını daha önce de açıkladığını belirterek, “Benn aday değilim” dedi. Basmacı, Kılıçdaroğlu’nun kendisine Denizli Büyükşehir adaylığını teklif edip etmediği sorusunu ise “Denizli’yi konuştuk. Aday değilim ama CHP için var gücümle çalışacağım” sözleriyle yanıtladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.