BBP’den kampanyaya tam destek

SİYASET 01.04.2020 - 11:49, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

BBP’den kampanyaya tam destek

Büyük Birlik Partisi Denizli teşkilatından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı Milli Dayanışma kampanyasına tam destek geldi.   Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan BBP Denizli İl Başkanı İsmail Karateke, “Az veren candan çok veren maldan” diyerek kampanyayı canı gönülden desteklediklerini ifade etti.   Koronavirüs nedeni ile ülkemizin zor süreçten geçtiğini anlatan Karateke, “Vatanın ve milletin yanında olan Büyük Birlik Partisi ve Alperen Ocakları mensupları bir kritik virajda daha üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmek üzere harekete geçmiştir. Yetkili kurullarımızca yapmış olduğumuz değerlendirmeler sonrasında bağış yapma kararı almış bulunuyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı milli dayanışma kampanyasına İl ilçe başkanlarımız yönetim kurullarımız gönüllerinden geçen meblağlarla destek olacaklardır. İşini kaybetmiş, işinden olmuş çalışamayan bütün kardeşlerimizin yarasına merhem olmasını beklediğimiz bu kampanya ülke insanımızın dayanışması anlamında da önemli bir adımdır. #BizBizeYeterizTürkiyem diyoruz ve şahsım adına 1000 tl ile kampanya açılışını İl başkanı olarak başlatıyorum” dedi.

Büyük Birlik Partisi Denizli teşkilatından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı Milli Dayanışma kampanyasına tam destek geldi.

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan BBP Denizli İl Başkanı İsmail Karateke, “Az veren candan çok veren maldan” diyerek kampanyayı canı gönülden desteklediklerini ifade etti.

 

Koronavirüs nedeni ile ülkemizin zor süreçten geçtiğini anlatan Karateke, “Vatanın ve milletin yanında olan Büyük Birlik Partisi ve Alperen Ocakları mensupları bir kritik virajda daha üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmek üzere harekete geçmiştir. Yetkili kurullarımızca yapmış olduğumuz değerlendirmeler sonrasında bağış yapma kararı almış bulunuyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı milli dayanışma kampanyasına İl ilçe başkanlarımız yönetim kurullarımız gönüllerinden geçen meblağlarla destek olacaklardır. İşini kaybetmiş, işinden olmuş çalışamayan bütün kardeşlerimizin yarasına merhem olmasını beklediğimiz bu kampanya ülke insanımızın dayanışması anlamında da önemli bir adımdır. #BizBizeYeterizTürkiyem diyoruz ve şahsım adına 1000 tl ile kampanya açılışını İl başkanı olarak başlatıyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.