Bekilli'de Baba ve oğluna saldırı: 1 ölü 1 yaralı

ASAYİŞ 07.06.2019 - 12:36, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Bekilli'de Baba ve oğluna saldırı: 1 ölü 1 yaralı

Denizli'nin Bekilli İlçesi'nde otomobille seyir halinde giden baba ve oğlunun önünü kesen kimliği belirsiz kişi veya kişiler baba-oğlu darp etti. Yaşanan saldırıda baba olay yerinde hayatını kaybetti. Oğlu ise ağır yaralandı. Haberdenizli.com’un haberine göre, Denizli'nin Bekilli İlçesi Çamköy Mahallesi'nde cinayet meydana geldi. Otomobille seyir halinde giden baba Osman K. ve oğul Özgür K. Çamköy Mahallesi'nden Bekilli İlçe istikametine giderken kimliği belirsiz kişi tarafından araçla önleri kesildi. Diğer araçtan çıkan kimliği belirsiz şahıs veya şahıslar baba ve oğlu öldüresiye darp etmeye başladı. Darpa uğrayan baba ve oğuldan, baba Osman K. olay yerinde hayatını kaybetti. Oğul Özgür K. ise ağır yaralandı. Kimliği belirsiz şahıslar ise baba ve oğulu darp ettikten sonra kayıplara karıştı.   Olay yerinden geçen vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Sağlık ekipleri ve jandarma ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine giden sağlık ekipleri baba Osman K.'nin olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti. Ağır yaralı olan oğul Özgür K. ise ambulansla hastaneye kaldırıldı.   Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.   https://www.haberdenizli.com/asayis/son-dakika-bekilli-de-cinayet-doverek-oldurdu-h46388.html  

Denizli'nin Bekilli İlçesi'nde otomobille seyir halinde giden baba ve oğlunun önünü kesen kimliği belirsiz kişi veya kişiler baba-oğlu darp etti. Yaşanan saldırıda baba olay yerinde hayatını kaybetti. Oğlu ise ağır yaralandı.


Haberdenizli.com’un haberine göre, Denizli'nin Bekilli İlçesi Çamköy Mahallesi'nde cinayet meydana geldi. Otomobille seyir halinde giden baba Osman K. ve oğul Özgür K. Çamköy Mahallesi'nden Bekilli İlçe istikametine giderken kimliği belirsiz kişi tarafından araçla önleri kesildi. Diğer araçtan çıkan kimliği belirsiz şahıs veya şahıslar baba ve oğlu öldüresiye darp etmeye başladı. Darpa uğrayan baba ve oğuldan, baba Osman K. olay yerinde hayatını kaybetti. Oğul Özgür K. ise ağır yaralandı. Kimliği belirsiz şahıslar ise baba ve oğulu darp ettikten sonra kayıplara karıştı.

 

Olay yerinden geçen vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Sağlık ekipleri ve jandarma ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine giden sağlık ekipleri baba Osman K.'nin olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti. Ağır yaralı olan oğul Özgür K. ise ambulansla hastaneye kaldırıldı.

 

Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

https://www.haberdenizli.com/asayis/son-dakika-bekilli-de-cinayet-doverek-oldurdu-h46388.html
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.