Benzine Yine Yeniden Bir Zam Beklentisi

GÜNDEM 06.03.2019 - 12:06, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Benzine Yine Yeniden Bir Zam Beklentisi

Benzinin litre fiyatına 15 kuruş zam gelmesi bekleniyor. Beklenen bu zammın önümüzdeki hafta başında fiyatlara yansıması öngörülüyor.   Sözcü'de yer alan habere göre sektör yetkilileri tarafından yapılan açıklamada benzinin litre fiyatında 15 kuruş artış beklendiği ifade edildi Gelen son dört zammın pazartesi günleri duyurulduğu ifade edilirken, 15 kuruşluk artışın da hafta başında fiyatlara yansıması bekleniyor. Beklenen zammın pompa fiyatlarına yansımasının ardından İstanbul'da 6.43 TL olan benzinin litre fiyatı 6.58 TL'ye yükselecek. Benzinin litre fiyatı Ankara'da ortalama 6.50 TL'den 6.65 TL'ye, İzmir'de ise ortalama 6.47 TL'den 6.62 TL'ye çıkacak.

Benzinin litre fiyatına 15 kuruş zam gelmesi bekleniyor. Beklenen bu zammın önümüzdeki hafta başında fiyatlara yansıması öngörülüyor.

 

Sözcü'de yer alan habere göre sektör yetkilileri tarafından yapılan açıklamada benzinin litre fiyatında 15 kuruş artış beklendiği ifade edildi

Gelen son dört zammın pazartesi günleri duyurulduğu ifade edilirken, 15 kuruşluk artışın da hafta başında fiyatlara yansıması bekleniyor.

Beklenen zammın pompa fiyatlarına yansımasının ardından İstanbul'da 6.43 TL olan benzinin litre fiyatı 6.58 TL'ye yükselecek. Benzinin litre fiyatı Ankara'da ortalama 6.50 TL'den 6.65 TL'ye, İzmir'de ise ortalama 6.47 TL'den 6.62 TL'ye çıkacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.