Beraat eden Adem Oklu'dan ilk açıklama!

DENİZLİ 08.11.2018 - 09:44, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Beraat eden Adem Oklu'dan ilk açıklama!

Denizli 'de, FETÖ/PDY'nin finansal yapılanmasına yönelik davada berat eden Adem Oklu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, " Bu süreçte bizi yalnız bırakmayan tüm gönül dostlarıma ve cesur insanlara selam olsun . Riyakar, münafık ve iftiracılara Rabbimin ilahi adaletine havale ediyoruz" dedi.   2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde açılan, 61 sanıklı iş adamları davasından karar çıktı. Mahkeme heyeti, aralarında Denizli Ticaret Odası eski Başkanı Necdet Özer'in de bulunduğu 41 iş adamına 10 ay ile 11 yıl arasında değişen hapis cezaları verirken, sanıklardan Özel İdaresi eski Genel Sekreteri Adem Oklu'nun da aralarında bulunduğu 5 sanık ise beraat etti.   Denizli'de dün 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde Şubat 2017'de açılan 68 sanıklı iş adamları davasında, Denizli Ticaret Odası eski Başkanı tutuklu Necdet Özer'in de bulunduğu 41 iş adamını 10 ay ile 11 yıl 10 ay arasında değişen hapis cezalarına çarptırdı. Mahkeme Necdet Özer'e 8 yıl 9 ay hapis cezası verirken, tutukluluk süresi göz önünde bulundurarak tahliyesine karar verdi.   Mahkeme, ayrıca sanıklardan tutuksuz yargılanan Özel İdare eski Genel Sekreteri Adem Oklu, iş adamları Ahmet Özkan Haybat, Akın Akman, Mesut Ertuğrul ve Ali Ayrancı 'nın beraatlarına karar verdi.   OKLU'DAN İLK AÇIKLAMA Mayıs 2018 tarihinde tahliye dilen ve tutuksuz yargılanan, Özel İdare eski Genel Sekreteri Adem Oklu , mahkemenin hakkında berat kararı vermesinin ardından ilk açıklamasını sosyal medya hesabından yaptı. Oklu; "Bu gün yapılan duruşmada üzerimize yapıştırılmaya çalışılan suç isnatlarının tamamından 2. Ağır ceza mahkemesinin kararıyla beraat ettim . Milletimize ve mazlumlara hizmet etmekten başka bir amacım asla olmadı . Bu süreçte bizi yalnız bırakmayan tüm gönül dostlarıma ve cesur insanlara selam olsun . Riyakar, münafık ve iftiracılara Rabbimin ilahi adaletine havale ediyoruz" dedi.   İşte Oklu'nun o paylaşımı;    

Denizli 'de, FETÖ/PDY'nin finansal yapılanmasına yönelik davada berat eden Adem Oklu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, " Bu süreçte bizi yalnız bırakmayan tüm gönül dostlarıma ve cesur insanlara selam olsun . Riyakar, münafık ve iftiracılara Rabbimin ilahi adaletine havale ediyoruz" dedi.

 

2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde açılan, 61 sanıklı iş adamları davasından karar çıktı. Mahkeme heyeti, aralarında Denizli Ticaret Odası eski Başkanı Necdet Özer'in de bulunduğu 41 iş adamına 10 ay ile 11 yıl arasında değişen hapis cezaları verirken, sanıklardan Özel İdaresi eski Genel Sekreteri Adem Oklu'nun da aralarında bulunduğu 5 sanık ise beraat etti.

 

Denizli'de dün 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde Şubat 2017'de açılan 68 sanıklı iş adamları davasında, Denizli Ticaret Odası eski Başkanı tutuklu Necdet Özer'in de bulunduğu 41 iş adamını 10 ay ile 11 yıl 10 ay arasında değişen hapis cezalarına çarptırdı. Mahkeme Necdet Özer'e 8 yıl 9 ay hapis cezası verirken, tutukluluk süresi göz önünde bulundurarak tahliyesine karar verdi.

 

Mahkeme, ayrıca sanıklardan tutuksuz yargılanan Özel İdare eski Genel Sekreteri Adem Oklu, iş adamları Ahmet Özkan Haybat, Akın Akman, Mesut Ertuğrul ve Ali Ayrancı 'nın beraatlarına karar verdi.

 

OKLU'DAN İLK AÇIKLAMA

Mayıs 2018 tarihinde tahliye dilen ve tutuksuz yargılanan, Özel İdare eski Genel Sekreteri Adem Oklu , mahkemenin hakkında berat kararı vermesinin ardından ilk açıklamasını sosyal medya hesabından yaptı. Oklu; "Bu gün yapılan duruşmada üzerimize yapıştırılmaya çalışılan suç isnatlarının tamamından 2. Ağır ceza mahkemesinin kararıyla beraat ettim . Milletimize ve mazlumlara hizmet etmekten başka bir amacım asla olmadı . Bu süreçte bizi yalnız bırakmayan tüm gönül dostlarıma ve cesur insanlara selam olsun . Riyakar, münafık ve iftiracılara Rabbimin ilahi adaletine havale ediyoruz" dedi.

 

İşte Oklu'nun o paylaşımı;

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.