Besihane yangınında 12 hayvan telef oldu, 1 milyonluk zarar oluştu

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.08.2020 - 09:44, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Besihane yangınında 12 hayvan telef oldu, 1 milyonluk zarar oluştu

Denizli’nin Tavas ilçesinde, bir büyükbaş hayvan besihanesinde çıkan yangında 12 hayvan telef oldu, 1 milyonluk zarar oluştu. Olay, Tavas ilçesinde faaliyet gösteren Adem Kana-İbrahim Kana kardeşlere ait büyükbaş hayvan besihanesinde meydana geldi. Elektrik kontağından çıktığı iddia edilen yangında, alevler bir anda besihanenin tamamını sardı. Yangına Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı Denizli, Kale ve Tavas’tan 5 itfaiye aracı ve 2 kepçeyle müdahale edildi. Yangında 12 adet hayvan elektrik çarpması sonucu telef oldu, 90 ton buğday ve arpa ile yaklaşık 4 bin paket saman ve yonca hasar gördü. Çiftçi aileye ait traktörün yandığı ve 2 adet deponun da kullanılamayacak şekilde zarar gördüğü yangında yaklaşık 1 milyon lira civarında zarar oluştu. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.    

Denizli’nin Tavas ilçesinde, bir büyükbaş hayvan besihanesinde çıkan yangında 12 hayvan telef oldu, 1 milyonluk zarar oluştu.


Olay, Tavas ilçesinde faaliyet gösteren Adem Kana-İbrahim Kana kardeşlere ait büyükbaş hayvan besihanesinde meydana geldi. Elektrik kontağından çıktığı iddia edilen yangında, alevler bir anda besihanenin tamamını sardı. Yangına Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı Denizli, Kale ve Tavas’tan 5 itfaiye aracı ve 2 kepçeyle müdahale edildi.


Yangında 12 adet hayvan elektrik çarpması sonucu telef oldu, 90 ton buğday ve arpa ile yaklaşık 4 bin paket saman ve yonca hasar gördü. Çiftçi aileye ait traktörün yandığı ve 2 adet deponun da kullanılamayacak şekilde zarar gördüğü yangında yaklaşık 1 milyon lira civarında zarar oluştu. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.