Binkılıç İnşaat’tan görkemli açılış

DİĞER 11.03.2017 - 13:20, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Binkılıç İnşaat’tan görkemli açılış

Denizli’de inşaat ve gayrimenkul firmalarının arasında yer alan Binkılıç İnşaat görkemli bir törenle ofisini hizmete açtı.

Uzun yıllar Denizli’de inşaat ve gayrimenkul sektöründe hizmet veren bölgenin köklü firmalarından Binkılıç İnşaat  Merkezefendi İlçesi Değirmenönü Mahallesi’nde kurduğu ofis açılışına Denizlispor Basın ve Mali İşler'den sorumlu Asbaşkanı Taner Atilla, çok sayıda işadamı  ve davetli katıldı.Bülent Kılınç açılışını onurlandıran protokol üyelerine ve vatandaşlara teşekkürlerini iletti. Bölgeye ve sektöre canlılık ve farklılık katacağını belirten Kılınç,“Ticari bir işletme olarak para kazanmak elbette önemli ama bundan daha önemlisi insan kazanmak " dedi.    Binkılıç İnşaat yeni çalışmaları ve hizmet yeri ile katılımcılardan tam not aldı. Bölgenin iş dünyası, çok sayıda davetli açılışa yoğun ilgi gösterdi. Bülent Kılınç , “Bizler bu hizmetleri gerçekleştirirken insan ve toplum odaklı bir hizmet anlayışıyla hareket etmeyi en temel ilke olarak belirledik ve bu şekilde insanları kazanmaya devam edeceğiz" diye konuştu.    
Denizli’de inşaat ve gayrimenkul firmalarının arasında yer alan Binkılıç İnşaat görkemli bir törenle ofisini hizmete açtı.

Uzun yıllar Denizli’de inşaat ve gayrimenkul sektöründe hizmet veren bölgenin köklü firmalarından Binkılıç İnşaat  Merkezefendi İlçesi Değirmenönü Mahallesi’nde kurduğu ofis açılışına Denizlispor Basın ve Mali İşler'den sorumlu Asbaşkanı Taner Atilla, çok sayıda işadamı  ve davetli katıldı.Bülent Kılınç açılışını onurlandıran protokol üyelerine ve vatandaşlara teşekkürlerini iletti. Bölgeye ve sektöre canlılık ve farklılık katacağını belirten Kılınç,“Ticari bir işletme olarak para kazanmak elbette önemli ama bundan daha önemlisi insan kazanmak " dedi.

 

 Binkılıç İnşaat yeni çalışmaları ve hizmet yeri ile katılımcılardan tam not aldı. Bölgenin iş dünyası, çok sayıda davetli açılışa yoğun ilgi gösterdi. Bülent Kılınç , “Bizler bu hizmetleri gerçekleştirirken insan ve toplum odaklı bir hizmet anlayışıyla hareket etmeyi en temel ilke olarak belirledik ve bu şekilde insanları kazanmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

 


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.