Bitlis'te Operasyondaki Askerlerin Üzerine Çığ Düştü: 2 Şehit, 3 Asker Kayıp

GÜNDEM 21.01.2018 - 14:36, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Bitlis'te Operasyondaki Askerlerin Üzerine Çığ Düştü: 2 Şehit, 3 Asker Kayıp

Bitlis'te operasyondaki askeri timin üzerine çığ düştü. 2 askerin şehit düştüğü feci olayda 7 asker yaralandı, kayıp 3 asker ise aranıyor.   ASKERİ TİMİN ÜZERİNE ÇIĞ DÜŞTÜ Bitlis kırsalının PKK'lı teröristlerden temizlemek ve onların kullandığı sığınak ve barınakların imha edilmesi için başlatılan operasyonlar devam ederken, bugün öğlen saatlerine doğru Hizan ilçesinin Kolludere Mevkine çığ düştü. Çığın bölgede operasyon yapan bir grup askerin bulunduğu bölgeye düştüğü belirtildi.   2 ASKER ŞEHİT Meydana gelen çığ olayında ilk bilgilere göre 2 askerin şehit olduğu, 7 askerin yaralandığı, 3 askerin de kayıp olduğu belirtildi. Yaralı askerlerin helikopterle bölgeden alınmaya başlandığı, kayıp askerleri arama çalışmalarının sürdüğü belirtildi.

Bitlis'te operasyondaki askeri timin üzerine çığ düştü. 2 askerin şehit düştüğü feci olayda 7 asker yaralandı, kayıp 3 asker ise aranıyor.

 

ASKERİ TİMİN ÜZERİNE ÇIĞ DÜŞTÜ

Bitlis kırsalının PKK'lı teröristlerden temizlemek ve onların kullandığı sığınak ve barınakların imha edilmesi için başlatılan operasyonlar devam ederken, bugün öğlen saatlerine doğru Hizan ilçesinin Kolludere Mevkine çığ düştü. Çığın bölgede operasyon yapan bir grup askerin bulunduğu bölgeye düştüğü belirtildi.

 

2 ASKER ŞEHİT

Meydana gelen çığ olayında ilk bilgilere göre 2 askerin şehit olduğu, 7 askerin yaralandığı, 3 askerin de kayıp olduğu belirtildi. Yaralı askerlerin helikopterle bölgeden alınmaya başlandığı, kayıp askerleri arama çalışmalarının sürdüğü belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.