Borsa Başkanı Tefenlili Erken Seçim Kararını Değerlendirdi

GÜNDEM 19.04.2018 - 16:08, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Borsa Başkanı Tefenlili Erken Seçim Kararını Değerlendirdi

Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Hükümetin almış olduğu erken seçim kararını değerlendirdi. Başkan Tefenlili, 24 Haziran 2018’de yapılacak olan seçimlerin tüm ülkemize hayırlı olmasını diledi.   Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşmesinden çıkan “Erken Seçim” kararını değerlendiren DTB Başkanı İbrahim Tefenlili açıklamasında şu ifadelere yer verdi.   “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın erken seçim kararını doğru buluyor, saygıyla karşılıyorum. Piyasalar bir beklenti içine girmiş, ortada belirsizlik görünüyordu. İş dünyası belirsizlik karşısında daima tedirgin olurken, istikrar ve güven ortamını da benimsemiştir. Seçim kararı belirsizliği ortadan kaldıracaktır ve iş dünyası olarak önümüzü daha rahat görmemizi sağlayacaktır. Yapılacak seçimlerin ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum”

Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Hükümetin almış olduğu erken seçim kararını değerlendirdi. Başkan Tefenlili, 24 Haziran 2018’de yapılacak olan seçimlerin tüm ülkemize hayırlı olmasını diledi.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşmesinden çıkan “Erken Seçim” kararını değerlendiren DTB Başkanı İbrahim Tefenlili açıklamasında şu ifadelere yer verdi.

 

“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın erken seçim kararını doğru buluyor, saygıyla karşılıyorum. Piyasalar bir beklenti içine girmiş, ortada belirsizlik görünüyordu. İş dünyası belirsizlik karşısında daima tedirgin olurken, istikrar ve güven ortamını da benimsemiştir. Seçim kararı belirsizliği ortadan kaldıracaktır ve iş dünyası olarak önümüzü daha rahat görmemizi sağlayacaktır. Yapılacak seçimlerin ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.