Bu Bayramda Ayasofya Camii Sevincini Çocuklarla Paylaştılar

DENİZLİ 01.08.2020 - 10:22, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Bu Bayramda Ayasofya Camii Sevincini Çocuklarla Paylaştılar

Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi Üyeleri bu bayramda çocuklara Fethin Sembolü Ayasofya başlıklı Milli Çocuk Dergisi hediye etti.    Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi Tanıtım ve Medya Komisyon Başkanı Ekrem Çetin konu ile ilgili yaptığı açıklamada, 86 yıl sonra Ayasofya’nın tekrar fetih Camii olarak açılmasının sevincini yaşıyoruz. Bu Bayramda bu sevincimizi Denizli AGD Üyelerimizle birlikte Çocuklarımızla paylaştık. Çocuklar için özel hazırlanan Milli Çocuk Dergimizde Fatih Sultan Mehmet Han, Ayasofya, Fetih, İstanbul gibi konulara yer vererek Çocuklarımızın istifadesine sunduk.       Bayramları bayram yapan milli ve manevi değerlerimizdir. Herkes şunu bilsin ki; yaşanabilir bir memleket, çocuklarımıza sahte kahramanları anlatarak değil, bu milletin aslını ve özünü temsil eden Fatih Sultan Mehmet Han'ı anlatarak kurulur. Allah’ın izniyle Fatih Sultan Mehmet Han'ı anlayan ve onun projelerini uygulayan nesiller eliyle yeni bir dünya kurulacaktır. Bizler çocuklarımızı doğru kaynaklarla, doğru bilgilerle, doğru karakterlerle buluşturmaya devam edeceğiz.           

Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi Üyeleri bu bayramda çocuklara Fethin Sembolü Ayasofya başlıklı Milli Çocuk Dergisi hediye etti. 

 

Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi Tanıtım ve Medya Komisyon Başkanı Ekrem Çetin konu ile ilgili yaptığı açıklamada, 86 yıl sonra Ayasofya’nın tekrar fetih Camii olarak açılmasının sevincini yaşıyoruz. Bu Bayramda bu sevincimizi Denizli AGD Üyelerimizle birlikte Çocuklarımızla paylaştık. Çocuklar için özel hazırlanan Milli Çocuk Dergimizde Fatih Sultan Mehmet Han, Ayasofya, Fetih, İstanbul gibi konulara yer vererek Çocuklarımızın istifadesine sunduk.  

 

 

Bayramları bayram yapan milli ve manevi değerlerimizdir. Herkes şunu bilsin ki; yaşanabilir bir memleket, çocuklarımıza sahte kahramanları anlatarak değil, bu milletin aslını ve özünü temsil eden Fatih Sultan Mehmet Han'ı anlatarak kurulur. Allah’ın izniyle Fatih Sultan Mehmet Han'ı anlayan ve onun projelerini uygulayan nesiller eliyle yeni bir dünya kurulacaktır. Bizler çocuklarımızı doğru kaynaklarla, doğru bilgilerle, doğru karakterlerle buluşturmaya devam edeceğiz.   

 

   

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.