Bu Minik Efe Ekmeğini Taştan Çıkartıyor

YAŞAM 29.01.2020 - 16:14, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Bu Minik Efe Ekmeğini Taştan Çıkartıyor

Sarayköy’de 6 yaşındaki Bekir Efe’yi görenler aferin demeden geçmiyor. Önüne dizdiği taşların çizme özelliğini keşfeden Efe, kaldırıma açtığı kendi tezgahı ile bu taşların satışını gerçekleştirerek ekmeğini taştan çıkartıyor.   Sarayköy’de yaşayan 6 yaşındaki Bekir Efe, Efe meydanında farklı satış tekniği ve ürün yelpazesiyle görenlerin yüzünde gülümse oluşturuyor. Önüne dizdiği taşların çizme özelliğini keşfeden Efe, kaldırıma açtığı kendi tezgahı ile bu taşların satışını gerçekleştiriyor. Efe’yi ve satış tekniğini görerek bu anları cep telefonuna kaydeden vatandaşlar Efe, ekmeğini taştan çıkarıyor esprisini yapmadan geçmiyor.     Sadece ticarette değil esnaflıkta da şansını deneyen Bekir Efe, ayrıca yine Efe meydanında bulunan bir lokantanın önünde müşterileri kendi tarzıyla içeriye davet ediyor. Efe bu daveti esnasında ürünleri saymayı da ihmal etmiyor. Bekir Efe’nin kaydedilen bu anları ise renkli görüntülere sahne oluyor.   Kaynak: Saraykoy com tr  

Sarayköy’de 6 yaşındaki Bekir Efe’yi görenler aferin demeden geçmiyor. Önüne dizdiği taşların çizme özelliğini keşfeden Efe, kaldırıma açtığı kendi tezgahı ile bu taşların satışını gerçekleştirerek ekmeğini taştan çıkartıyor.

 

Sarayköy’de yaşayan 6 yaşındaki Bekir Efe, Efe meydanında farklı satış tekniği ve ürün yelpazesiyle görenlerin yüzünde gülümse oluşturuyor. Önüne dizdiği taşların çizme özelliğini keşfeden Efe, kaldırıma açtığı kendi tezgahı ile bu taşların satışını gerçekleştiriyor. Efe’yi ve satış tekniğini görerek bu anları cep telefonuna kaydeden vatandaşlar Efe, ekmeğini taştan çıkarıyor esprisini yapmadan geçmiyor.

 

 

Sadece ticarette değil esnaflıkta da şansını deneyen Bekir Efe, ayrıca yine Efe meydanında bulunan bir lokantanın önünde müşterileri kendi tarzıyla içeriye davet ediyor. Efe bu daveti esnasında ürünleri saymayı da ihmal etmiyor. Bekir Efe’nin kaydedilen bu anları ise renkli görüntülere sahne oluyor.

 

Kaynak: Saraykoy com tr

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.