Bu mutluluk görülmeye değer: Günler sonra parklarda doyasıya eğlendiler

DENİZLİ 13.05.2020 - 13:30, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Bu mutluluk görülmeye değer: Günler sonra parklarda doyasıya eğlendiler

Denizli’de, koronavirüs salgını nedeniyle sokağa çıkmaları kısıtlanan 0-14 yaş aralığındaki çocuklar, bugün 11.00-15.00 saatlerinde getirilen serbestlik ile uzun bir aradan sonra dışarıya çıktı. Miniklerin kimileri parkta oyun oynarken, kimileri de yürüyüş yaptı. Mutlulukları gözlerinden okunan çocukların maske taktığı ve sosyal mesafe kuralına uyduğu görüldü.   Koronavirüs tedbirleri kapsamında, 4 Nisan'dan itibaren sokağa çıkmaları yasaklanan 20 yaş altındaki çocuk ve gençlerden 0-14 yaş grubunda olanlar, bugün 11.00-15.00 saatlerinde yürüme mesafesiyle sınırlı olarak dışarı çıkabildi.     Denizli’de Cadde ve sokakları dolduran çocuklar, uzun sürenin ardından polis korkusu olmadan sokağa çıkmanın mutluluğunu yaşadı. Sokağa çıkan çocukların çoğu, evlerinin yakınlarındaki parklarda okul bahçesinde uzun süre sonra gönüllerince oynadı. Sokaklarda yoğunluk oluşturan bazı çocukların da bisiklete bindiği top oynadığı gözlendi. Yürüyüş yollarında ise sosyal mesafe kuralına riayet edilerek gezildiği görüldü.   Çocuklardan yürümeye yeni başlayanlar, anne ve babalarının yardımıyla dışarı çıkarak güzel havanın keyfini çıkardı.      

Denizli’de, koronavirüs salgını nedeniyle sokağa çıkmaları kısıtlanan 0-14 yaş aralığındaki çocuklar, bugün 11.00-15.00 saatlerinde getirilen serbestlik ile uzun bir aradan sonra dışarıya çıktı. Miniklerin kimileri parkta oyun oynarken, kimileri de yürüyüş yaptı. Mutlulukları gözlerinden okunan çocukların maske taktığı ve sosyal mesafe kuralına uyduğu görüldü.

 

Koronavirüs tedbirleri kapsamında, 4 Nisan'dan itibaren sokağa çıkmaları yasaklanan 20 yaş altındaki çocuk ve gençlerden 0-14 yaş grubunda olanlar, bugün 11.00-15.00 saatlerinde yürüme mesafesiyle sınırlı olarak dışarı çıkabildi.

 

 

Denizli’de Cadde ve sokakları dolduran çocuklar, uzun sürenin ardından polis korkusu olmadan sokağa çıkmanın mutluluğunu yaşadı. Sokağa çıkan çocukların çoğu, evlerinin yakınlarındaki parklarda okul bahçesinde uzun süre sonra gönüllerince oynadı. Sokaklarda yoğunluk oluşturan bazı çocukların da bisiklete bindiği top oynadığı gözlendi. Yürüyüş yollarında ise sosyal mesafe kuralına riayet edilerek gezildiği görüldü.

 

Çocuklardan yürümeye yeni başlayanlar, anne ve babalarının yardımıyla dışarı çıkarak güzel havanın keyfini çıkardı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.