Bu program kaçmaz!

YAŞAM 04.04.2018 - 11:33, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Bu program kaçmaz!

Gazeteci Erol Uçkan ve üniversite öğrencisi Duygu Akbaş’ın hazırlayıp sunduğu ‘Darmaduman’ radyo programı, güncel hayatta yaşanan sorunları Ti’ye alarak dinleyenlerle buluşuyor.    Radyo Horoz 105 Fm’de her gün saat 10.00’da başlayan ‘Darmaduman’ programda gündelik hayatta yaşanan aksilikleri ve sorunları Ti’ye alarak olaylara farklı bir bakış açısı getiriyor. Haftanın beş günü süren programı gazeteci Erol Uçkan ve Duygu Akbaş sunuyor. Bazen bir dolmuş şoförü, bazen ise motor ustası, kamyoncu, bazen sosyal medya uzmanı, bazen ise meteoroloji uzmanı olarak dinleyicilere seslenen ikili, büyük beğeni topluyor. Program sunucusu Uçkan, 15 yıllık gazetecilik meslek hayatı boyunca birçok önemli habere imza attığını belirterek, son aylarda radyo programına ilgi gösterdiğini söyledi. Toplumun genel sorunlarını farklı bir bakış açısıyla dinleyenlere aktaran Uçkan, her geçen gün programa olan ilginin arttığını ifade etti. Üniversite öğrencisi Duygu Akbaş ise programın eğlenceli geçtiğini ve bunun kendisine deneyim kazandırdığını belirtti.  

Gazeteci Erol Uçkan ve üniversite öğrencisi Duygu Akbaş’ın hazırlayıp sunduğu ‘Darmaduman’ radyo programı, güncel hayatta yaşanan sorunları Ti’ye alarak dinleyenlerle buluşuyor.

 

 Radyo Horoz 105 Fm’de her gün saat 10.00’da başlayan ‘Darmaduman’ programda gündelik hayatta yaşanan aksilikleri ve sorunları Ti’ye alarak olaylara farklı bir bakış açısı getiriyor. Haftanın beş günü süren programı gazeteci Erol Uçkan ve Duygu Akbaş sunuyor. Bazen bir dolmuş şoförü, bazen ise motor ustası, kamyoncu, bazen sosyal medya uzmanı, bazen ise meteoroloji uzmanı olarak dinleyicilere seslenen ikili, büyük beğeni topluyor. Program sunucusu Uçkan, 15 yıllık gazetecilik meslek hayatı boyunca birçok önemli habere imza attığını belirterek, son aylarda radyo programına ilgi gösterdiğini söyledi. Toplumun genel sorunlarını farklı bir bakış açısıyla dinleyenlere aktaran Uçkan, her geçen gün programa olan ilginin arttığını ifade etti. Üniversite öğrencisi Duygu Akbaş ise programın eğlenceli geçtiğini ve bunun kendisine deneyim kazandırdığını belirtti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.