Bu vatan da 15’likler asla bitmez

GÜNDEM 11.08.2020 - 13:05, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Bu vatan da 15’likler asla bitmez

Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi Liseler Komisyonu 11 Ağustos 2017’de terör örgütü  PKK tarafından şehit edilen Eren Bülbül’ü şahadetinin yıldönümünde unutmadı.     AGD Denizli Şubesi Liseler Komisyonu Başkanlığı tarafından yayınlanan mesajda şu ifadelere yer verildi; Şehit Eren Bülbül sosyal medya sayfasında şu ifadeleri kullanmıştı; “Biride çıkıp demiyor ki iyi ki varsın Eren”    3 yıl önce… #ErenBülbül bu sözleri paylaşmıştı sosyal medya hesabından. 11 Ağustos 2017’de ise terör örgütü PKK tarafından şehit edildi. Şehadet bir çağrıdır tüm nesillere ve çağlara "İyi ki varsın Eren..." Bugün bir kez daha seni Rahmetle anıyoruz.   Çanakkale'de 15'lik delikanlılar, vatan müdafaası için cepheye giden ecdadın torunları bugün de vatan için her türlü tehlikeyi göze alarak onu korumak için göreve hazırdır. Bunlardan biride 15 yaşındaki Şehit Eren Bülbül'dü. Zamanları farklı ama yaşları aynı olan vatan sevdalıları asla bitmeyecek, asla unutulmayacaktır. İnancı ve İdealleri uğruna kahramanca fedakarlık yapan Şehit Eren Bülbül’ü rahmetle anıyoruz.          

Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi Liseler Komisyonu 11 Ağustos 2017’de terör örgütü  PKK tarafından şehit edilen Eren Bülbül’ü şahadetinin yıldönümünde unutmadı.  

 

AGD Denizli Şubesi Liseler Komisyonu Başkanlığı tarafından yayınlanan mesajda şu ifadelere yer verildi; Şehit Eren Bülbül sosyal medya sayfasında şu ifadeleri kullanmıştı; “Biride çıkıp demiyor ki iyi ki varsın Eren” 

 

3 yıl önce… #ErenBülbül bu sözleri paylaşmıştı sosyal medya hesabından. 11 Ağustos 2017’de ise terör örgütü PKK tarafından şehit edildi. Şehadet bir çağrıdır tüm nesillere ve çağlara "İyi ki varsın Eren..." Bugün bir kez daha seni Rahmetle anıyoruz.

 


Çanakkale'de 15'lik delikanlılar, vatan müdafaası için cepheye giden ecdadın torunları bugün de vatan için her türlü tehlikeyi göze alarak onu korumak için göreve hazırdır. Bunlardan biride 15 yaşındaki Şehit Eren Bülbül'dü. Zamanları farklı ama yaşları aynı olan vatan sevdalıları asla bitmeyecek, asla unutulmayacaktır. İnancı ve İdealleri uğruna kahramanca fedakarlık yapan Şehit Eren Bülbül’ü rahmetle anıyoruz.  

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.