Buldan Yayla Gölü Kuş Rehberi kitabının tanıtımı yapılacak

KÜLTÜR 11.08.2018 - 09:41, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Buldan Yayla Gölü Kuş Rehberi kitabının tanıtımı yapılacak

Denizli’nin Buldan İlçesi'nde yürütülen ‘Kuşlar Sizi Çağırıyor” projesi kapsamında Düzce Üniversitesi Orman fakültesi  Dr. Öğretim Üyesi Leyla Özkan tarafından hazırlanan “Buldan Yayla Gölü Kuş Rehberi” kitabının tanıtımı yapılacak.      Buldan Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada, projenin Buldan Kaymakamlığı, Buldan Belediyesi işbirliği ile Buldan Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği tarafından yürütüldüğü kaydedildi. Açıklamada, ayrıca Projenin Kültür ve Turizm Bakanlığı, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı ve Anadolu Efes ortaklığında yürütülen Gelecek Turizmde projesi tarafından desteklendiği de hatırlatıldı. Açıklamada, “Kuşlar Sizi Çağırıyor projesi kapsamında Düzce Üniversitesi Orman Fakültesi  Dr. Öğretim Üyesi Leyla Özkan tarafından hazırlanan ‘Buldan Yayla Gölü Kuş Rehberi’ kitabının tanıtımı 14 Ağustos Salı günü Buldan Belediyesi El Sanatları ve Kültür Merkezi’nde (BELKÜM) gerçekleştirilecek” ifadelerine yer verildi. 

Denizli’nin Buldan İlçesi'nde yürütülen ‘Kuşlar Sizi Çağırıyor” projesi kapsamında Düzce Üniversitesi Orman fakültesi  Dr. Öğretim Üyesi Leyla Özkan tarafından hazırlanan “Buldan Yayla Gölü Kuş Rehberi” kitabının tanıtımı yapılacak.   

 

Buldan Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada, projenin Buldan Kaymakamlığı, Buldan Belediyesi işbirliği ile Buldan Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği tarafından yürütüldüğü kaydedildi. Açıklamada, ayrıca Projenin Kültür ve Turizm Bakanlığı, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı ve Anadolu Efes ortaklığında yürütülen Gelecek Turizmde projesi tarafından desteklendiği de hatırlatıldı. Açıklamada, “Kuşlar Sizi Çağırıyor projesi kapsamında Düzce Üniversitesi Orman Fakültesi  Dr. Öğretim Üyesi Leyla Özkan tarafından hazırlanan ‘Buldan Yayla Gölü Kuş Rehberi’ kitabının tanıtımı 14 Ağustos Salı günü Buldan Belediyesi El Sanatları ve Kültür Merkezi’nde (BELKÜM) gerçekleştirilecek” ifadelerine yer verildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.