Buldan Yenicekent’te coşku dolu gece

KÜLTÜR 19.08.2018 - 11:40, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Buldan Yenicekent’te coşku dolu gece

23.”üncü Buldan-Yenicekent Tripolis Kültür ve Turfanda Çekirdeksiz Sultaniye Üzüm Festivali’nin 2.”inci günü sahne alan Sevgi Petek ve Ramazan Çelik ikilisi vatandaşlara coşku dolu bir gece yaşattı.         Denizli’nin Buldan ilçesine bağlı Yenicekent Mahallesi’nde bu yıl 23.’sü düzenlenen festival, büyük bir coşkuyla devam ediyor. Festival kapsamında kente gelen yıldız isimler vatandaşların eğlencelerine ortak oluyor. Dolu dizgin geçen festivalin2.’inci gününde Sevgi Petek ve Ramazan Çelik ikilisi sahneye çıkarak vatandaşlara coşku dolu anlar yaşattı. Gecede sahneye ilk olarak Sevgi Petek çıktı. Söylediği 3 parçadan sonra da sahneyi Ramazan Çelik’le paylaştı. İkili söyledikleri birbirinden hareketli parçalarla izleyenleri yerlerine oturtmadılar. Yaklaşık 2 buçuk saat sahnede kalan Petek ve Çelik, seyircilerle birlikte oynayarak, izleyenlerin gönüllerini kazandılar. Konser sırasında sanatçılarla fotoğraf çektirmek isteyen seyirciler adeta kuyruğa girdiler. Konser sonunda Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay, her iki sanatçıya da Belediye El Sanatları ve Kültür Merkezi’nde dokunan ipekli şal ile birer sepet üzüm hediye etti.                 

23.”üncü Buldan-Yenicekent Tripolis Kültür ve Turfanda Çekirdeksiz Sultaniye Üzüm Festivali’nin 2.”inci günü sahne alan Sevgi Petek ve Ramazan Çelik ikilisi vatandaşlara coşku dolu bir gece yaşattı.   

 

  
Denizli’nin Buldan ilçesine bağlı Yenicekent Mahallesi’nde bu yıl 23.’sü düzenlenen festival, büyük bir coşkuyla devam ediyor. Festival kapsamında kente gelen yıldız isimler vatandaşların eğlencelerine ortak oluyor. Dolu dizgin geçen festivalin2.’inci gününde Sevgi Petek ve Ramazan Çelik ikilisi sahneye çıkarak vatandaşlara coşku dolu anlar yaşattı. Gecede sahneye ilk olarak Sevgi Petek çıktı. Söylediği 3 parçadan sonra da sahneyi Ramazan Çelik’le paylaştı. İkili söyledikleri birbirinden hareketli parçalarla izleyenleri yerlerine oturtmadılar. Yaklaşık 2 buçuk saat sahnede kalan Petek ve Çelik, seyircilerle birlikte oynayarak, izleyenlerin gönüllerini kazandılar. Konser sırasında sanatçılarla fotoğraf çektirmek isteyen seyirciler adeta kuyruğa girdiler. Konser sonunda Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay, her iki sanatçıya da Belediye El Sanatları ve Kültür Merkezi’nde dokunan ipekli şal ile birer sepet üzüm hediye etti. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.