Bülent Uygun'u duygulandıran toplantı

SPOR 12.06.2020 - 15:48, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Bülent Uygun'u duygulandıran toplantı

Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü branşantrenörlerinin katıldığı yaz sezonu toplantısına Denizlispor teknik heyetinden Bülent Uygun, Tansu Yaan ve Osman Çakmak konuk oldu. Ampute Milli Takımı’nın kaptanı olarak Avrupa Şampiyonluğu’nu kazanan Osman Çakmak’ın düşüncelerinin ekrana yansıdığı görüntüler sonrası Denizlispor Teknik Direktörü Bülent Uygun gözyaşlarına hakim olamadı.   Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nünbranş antrenörleri yaz okulları öncesi Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu’nda değerlendirme toplantısında buluştu. Toplantıya davet edilenDenizlispor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Performans Antrenörü Tansu Yaan ve Ampute Milli Takım Teknik Direktörü Osman Çakmak toplantının ilk kısmında tecrübelerini antrenörlerle paylaştı.     BÜLENT UYGUN GÖZYAŞLARINI TUTAMADI Sosyal mesafe kurallarına uyularak gerçekleşen toplantıda Ampute Milli Milli Takımı’nın Avrupa Şampiyonluğu’nu kazandığı ve Kaptan Osman Çakmak’ın düşüncelerinin ekrana yansıdığı görüntüler duygu dolu anlar yaşanmasına sebep oldu. Kürsüye gelen Bülent Uygun, duygularına hakim olamayarak gözyaşlarını tutamadı. Kariyer yolculuğunda yaşadıkları deneyimleri antrenörlerle paylaşan Uygun,herkesin zaman zaman önüne zorluklar çıkacağını, bu zorlukların ancak çok çalışarak ve azimle üstesinden gelineceğini söyledi.     Bülent Uygun’un ardından söz alan Performans Antrenörü Tansu Yaan mesleki tecrübelerini paylaştı. Ampute Milli Takım Teknik Direktörü Osman Çakmak ise insanın isterse başaramayacağı hiçbir şey olmadığını belirterek, özellikle engellilerin sporla hayata bakış açılarının değişeceğini söyledi.      İBANOĞLU “SPOR ALANLARI GENÇLERLE GÜZEL” Pandemi sürecinde gençlerden ayrı kaldıklarını ifade eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, bu süreçte onları çok özlediklerini, en yakın zamanda spor tesislerinde gençlerin coşkusunu yeniden görmek istediklerini kaydetti. Programın sonunda Teknik Direktör Bülent Uygun, kendi yazdığı “Futbola Güncel Bakış” adlı kitabı İl Müdürü Ahmet İbanoğlu ve antrenörlere hediye etti.  

Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü branşantrenörlerinin katıldığı yaz sezonu toplantısına Denizlispor teknik heyetinden Bülent Uygun, Tansu Yaan ve Osman Çakmak konuk oldu. Ampute Milli Takımı’nın kaptanı olarak Avrupa Şampiyonluğu’nu kazanan Osman Çakmak’ın düşüncelerinin ekrana yansıdığı görüntüler sonrası Denizlispor Teknik Direktörü Bülent Uygun gözyaşlarına hakim olamadı.

 

Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nünbranş antrenörleri yaz okulları öncesi Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu’nda değerlendirme toplantısında buluştu. Toplantıya davet edilenDenizlispor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Performans Antrenörü Tansu Yaan ve Ampute Milli Takım Teknik Direktörü Osman Çakmak toplantının ilk kısmında tecrübelerini antrenörlerle paylaştı.

 

 

BÜLENT UYGUN GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Sosyal mesafe kurallarına uyularak gerçekleşen toplantıda Ampute Milli Milli Takımı’nın Avrupa Şampiyonluğu’nu kazandığı ve Kaptan Osman Çakmak’ın düşüncelerinin ekrana yansıdığı görüntüler duygu dolu anlar yaşanmasına sebep oldu. Kürsüye gelen Bülent Uygun, duygularına hakim olamayarak gözyaşlarını tutamadı. Kariyer yolculuğunda yaşadıkları deneyimleri antrenörlerle paylaşan Uygun,herkesin zaman zaman önüne zorluklar çıkacağını, bu zorlukların ancak çok çalışarak ve azimle üstesinden gelineceğini söyledi.

 

 

Bülent Uygun’un ardından söz alan Performans Antrenörü Tansu Yaan mesleki tecrübelerini paylaştı. Ampute Milli Takım Teknik Direktörü Osman Çakmak ise insanın isterse başaramayacağı hiçbir şey olmadığını belirterek, özellikle engellilerin sporla hayata bakış açılarının değişeceğini söyledi. 

 

 

İBANOĞLU “SPOR ALANLARI GENÇLERLE GÜZEL”

Pandemi sürecinde gençlerden ayrı kaldıklarını ifade eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, bu süreçte onları çok özlediklerini, en yakın zamanda spor tesislerinde gençlerin coşkusunu yeniden görmek istediklerini kaydetti. Programın sonunda Teknik Direktör Bülent Uygun, kendi yazdığı “Futbola Güncel Bakış” adlı kitabı İl Müdürü Ahmet İbanoğlu ve antrenörlere hediye etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.