Burak Çalık Denizlispor’dan Ayrıldı

SPOR 21.01.2020 - 15:48, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Burak Çalık Denizlispor’dan Ayrıldı

Burak Çalık, Denizlispor Kulüp Yönetimi ile karşılıklı anlaşarak kulüpten ayrıldı.   Denizlispor oyuncularından Burak Çalık’la yapılan görüşmeler sonucunda karşılıklı anlaşılarak yolların ayrılmasına karar verildiği şeklinde açıklama yayınladı. Açıklamada ”Oyuncuya kulübümüze bugüne kadar verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki futbol yaşamında başarılar dileriz” şeklinde açıklama yapıldı.   SAMSUNSPOR İLE ANLAŞTI   Yukatel Denizlispor’un Süper Lig’e çıkma sın da önemli rol oynayan, ancak sezonun ilk yarı sın da yeteri kadar süre alama yan Burak Çalık ile yollar ayrıldı. Burak, Samsunspor ile anlaştı.

Burak Çalık, Denizlispor Kulüp Yönetimi ile karşılıklı anlaşarak kulüpten ayrıldı.

 

Denizlispor oyuncularından Burak Çalık’la yapılan görüşmeler sonucunda karşılıklı anlaşılarak yolların ayrılmasına karar verildiği şeklinde açıklama yayınladı. Açıklamada ”Oyuncuya kulübümüze bugüne kadar verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki futbol yaşamında başarılar dileriz” şeklinde açıklama yapıldı.

 

SAMSUNSPOR İLE ANLAŞTI

 

Yukatel Denizlispor’un Süper Lig’e çıkma sın da önemli rol oynayan, ancak sezonun ilk yarı sın da yeteri kadar süre alama yan Burak Çalık ile yollar ayrıldı. Burak, Samsunspor ile anlaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.