Burasıda Denizli'nin Kapadokyası

KÜLTÜR 15.08.2018 - 10:32, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Burasıda Denizli'nin Kapadokyası

Denizli’nin Çameli İlçesin rüzgarın etkisiyle oluşan kaya parçaları UNESCO listesinde bulunan türkiye’nin en güzel yeri olan Kapadokyayı andırıyor.   Denizli’nin Çameli İlçesinde rüzgar ve akarsuların etkisiyle oluşan ve Kapadokya’yı aratmayan Peribacaları görenleri mutlu ediyor. Yaylapınar yolundaki Velikayaları mevkiinde meydana gelen yeni oluşumlar ilgi çekiyor. Fotoğraf makineleri, kameralar ve telefonlarıyla fotoğraflandırıp görüntü alan Denizliler, ileriki tarihlerde buranın da bölgenin daha çok tanınan yerlerden olacağına inandıklarını söyledi. Turizmcilerin de dikkatini çeken Yaylapınar Yolu’ndaki peribacalarının turizme kazandırılmasını istedi. Turizme kazandırılması halinde yerli ve yabancı turistlerin beğenisine sunulması gerektiği ifade ediliyor.

Denizli’nin Çameli İlçesin rüzgarın etkisiyle oluşan kaya parçaları UNESCO listesinde bulunan türkiye’nin en güzel yeri olan Kapadokyayı andırıyor.

 

Denizli’nin Çameli İlçesinde rüzgar ve akarsuların etkisiyle oluşan ve Kapadokya’yı aratmayan Peribacaları görenleri mutlu ediyor. Yaylapınar yolundaki Velikayaları mevkiinde meydana gelen yeni oluşumlar ilgi çekiyor. Fotoğraf makineleri, kameralar ve telefonlarıyla fotoğraflandırıp görüntü alan Denizliler, ileriki tarihlerde buranın da bölgenin daha çok tanınan yerlerden olacağına inandıklarını söyledi. Turizmcilerin de dikkatini çeken Yaylapınar Yolu’ndaki peribacalarının turizme kazandırılmasını istedi. Turizme kazandırılması halinde yerli ve yabancı turistlerin beğenisine sunulması gerektiği ifade ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.