Büyük indirim sonrası benzinin litresi motorinden ucuz olacak

EKONOMİ 13.03.2020 - 11:36, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Büyük indirim sonrası benzinin litresi motorinden ucuz olacak

Bu gece yarısından itibaren gelmesi beklenen ikinci büyük indirim sonrası benzin fiyatlarının motorin fiyatlarının altına inmesi bekleniyor. 51 kuruşluk indirim sonrası yarın itibariyle İstanbul'da 6,04'den satılan benzinin litre fiyatı 5,53 liraya gerileyecek. İndirim beklentisi henüz oluşmayan motorinin litre fiyatı ise İstanbul'da 5,67 liradan satılıyor.   Brent petrolün 31 dolara kadar gerilemesinin ardından Salı günü benzine 60 kuruş, motorine ise 56 kuruş olarak yansıyan tarihi indirimin ikincisi geliyor. yenisafak.com'un elde ettiği bilgilere göre ikinci büyük indirim benzinde 51 kuruş olarak gerçekleşecek.   "Benzinin litresi İstanbul'da 6,04'dan 5,53 liraya, İzmir'de ise 6,14 liradan 5,63 liraya inecek."   BENZİN MOTORİNDEN UCUZ OLACAK Motorinde ise herhangi bir indirim olmayacağı bildirildi. Son indirimle benzin fiyatı motorin fiyatlarının altına gelecek.   Motorinin litresi Ankara'da 5,74; İstanbul'da 5,67; İzmir'de ise 5,75 liradan satılıyor.   Kaynak: Yenişafak  

Bu gece yarısından itibaren gelmesi beklenen ikinci büyük indirim sonrası benzin fiyatlarının motorin fiyatlarının altına inmesi bekleniyor. 51 kuruşluk indirim sonrası yarın itibariyle İstanbul'da 6,04'den satılan benzinin litre fiyatı 5,53 liraya gerileyecek. İndirim beklentisi henüz oluşmayan motorinin litre fiyatı ise İstanbul'da 5,67 liradan satılıyor.

 

Brent petrolün 31 dolara kadar gerilemesinin ardından Salı günü benzine 60 kuruş, motorine ise 56 kuruş olarak yansıyan tarihi indirimin ikincisi geliyor.

yenisafak.com'un elde ettiği bilgilere göre ikinci büyük indirim benzinde 51 kuruş olarak gerçekleşecek.

 

"Benzinin litresi İstanbul'da 6,04'dan 5,53 liraya, İzmir'de ise 6,14 liradan 5,63 liraya inecek."

 

BENZİN MOTORİNDEN UCUZ OLACAK

Motorinde ise herhangi bir indirim olmayacağı bildirildi. Son indirimle benzin fiyatı motorin fiyatlarının altına gelecek.

 

Motorinin litresi Ankara'da 5,74; İstanbul'da 5,67; İzmir'de ise 5,75 liradan satılıyor.

 

Kaynak: Yenişafak

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.