Büyükşehir’den “Müsadenle Shakespeare”

SANAT 28.03.2017 - 15:46, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Büyükşehir’den “Müsadenle Shakespeare”

Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nde “Müsadenle Shakespeare" adlı oyunu sergiledi.

Mart ayında 15 farklı oyun ile tiyatro severlerle buluşan Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nde Müsadenle Shakespeare adlı oyunu sergiledi. Çatalçeşme Oda Tiyatrosu'nda sergilenen oyuna vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Dünya Tiyatrolar Günü'nde sergilenen oyun 4 farklı skeçle toplumsal olayları eğlenceli bir şekilde seyirciye aktarıyor. Oyunda yer alan Kabadayı Durali karakteri izleyenlerden tam not alırken, kadın erkek ilişkilerini ironik bir şekilde anlatan bölüm ise büyük ilgi çekti.   Başkan Zolan’dan kutlama   Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, tiyatronun toplumsal yaşamdaki gerçeklere ayna tuttuğunu belirterek, “Tiyatro hayatın ta kendisidir. Tiyatro dünya kurulduğundan, insan var olduğundan bu yana yaşayan bir sanat dalıdır. Bizler de bu sanat dalını kentimizde en iyi şekilde yaşatmaya gayret ediyoruz. Bu vesileyle kentimizin kültür ve sanat hayatına hizmet eden tüm arkadaşlarımın 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’nü kutluyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.  
Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nde “Müsadenle Shakespeare" adlı oyunu sergiledi.

Mart ayında 15 farklı oyun ile tiyatro severlerle buluşan Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nde Müsadenle Shakespeare adlı oyunu sergiledi. Çatalçeşme Oda Tiyatrosu'nda sergilenen oyuna vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Dünya Tiyatrolar Günü'nde sergilenen oyun 4 farklı skeçle toplumsal olayları eğlenceli bir şekilde seyirciye aktarıyor. Oyunda yer alan Kabadayı Durali karakteri izleyenlerden tam not alırken, kadın erkek ilişkilerini ironik bir şekilde anlatan bölüm ise büyük ilgi çekti.

 

Başkan Zolan’dan kutlama

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, tiyatronun toplumsal yaşamdaki gerçeklere ayna tuttuğunu belirterek, “Tiyatro hayatın ta kendisidir. Tiyatro dünya kurulduğundan, insan var olduğundan bu yana yaşayan bir sanat dalıdır. Bizler de bu sanat dalını kentimizde en iyi şekilde yaşatmaya gayret ediyoruz. Bu vesileyle kentimizin kültür ve sanat hayatına hizmet eden tüm arkadaşlarımın 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’nü kutluyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.