Büyükşehir Halk Oyunları Yılsonu Gösterisine Hazır

DENİZLİ 21.06.2019 - 15:38, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Büyükşehir Halk Oyunları Yılsonu Gösterisine Hazır

Denizli Büyükşehir Belediyesi Halk Dansları Topluluğu’nun geleneksel yılsonu gösterisi 22 Haziran 2019 Cumartesi günü saat 21.00'de yapılacak. Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenecek geceye tüm vatandaşların davetli olduğu kaydedildi.   Türk kültürünün tanıtılması ve yaşatılması için başta ücretsiz kurslar olmak üzere birçok etkinlik ve faaliyet düzenleyen Denizli Büyükşehir Belediyesinin, geleneksel hale getirdiği Halk Oyunları Yılsonu Gösterisi, Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Özay Gönlüm Salonu’nda saat: 21.00’de düzenlenecek. Büyükşehir Belediyesinin açmış olduğu halk dansları kursuna katılan bütün yaş kategorilerinin yer alacağı ücretsiz etkinliğe tüm vatandaşların davetli olduğu kaydedildi. Büyükşehir Belediye Başkan Osman Zolan, kendi kültürümüzün gelecek nesillere ulaştırılması anlamında büyük önem taşıyan bu etkinliğe herkesi beklediklerini belirterek, “İnsanımızı kültürümüzle, halk oyunlarımızla buluşturmaya devam ediyoruz. Bu güzel etkinliğimize tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz” diye konuştu.    

Denizli Büyükşehir Belediyesi Halk Dansları Topluluğu’nun geleneksel yılsonu gösterisi 22 Haziran 2019 Cumartesi günü saat 21.00'de yapılacak. Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenecek geceye tüm vatandaşların davetli olduğu kaydedildi.

 

Türk kültürünün tanıtılması ve yaşatılması için başta ücretsiz kurslar olmak üzere birçok etkinlik ve faaliyet düzenleyen Denizli Büyükşehir Belediyesinin, geleneksel hale getirdiği Halk Oyunları Yılsonu Gösterisi, Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Özay Gönlüm Salonu’nda saat: 21.00’de düzenlenecek. Büyükşehir Belediyesinin açmış olduğu halk dansları kursuna katılan bütün yaş kategorilerinin yer alacağı ücretsiz etkinliğe tüm vatandaşların davetli olduğu kaydedildi. Büyükşehir Belediye Başkan Osman Zolan, kendi kültürümüzün gelecek nesillere ulaştırılması anlamında büyük önem taşıyan bu etkinliğe herkesi beklediklerini belirterek, “İnsanımızı kültürümüzle, halk oyunlarımızla buluşturmaya devam ediyoruz. Bu güzel etkinliğimize tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz” diye konuştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.