Büyükşehir İtfaiyeden nefes kesen kurtarma

DENİZLİ 22.07.2020 - 13:56, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Büyükşehir İtfaiyeden nefes kesen kurtarma

Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri sulama kanalında mahsur kalan ve boğulma tehlikesi geçiren köpeği nefes kesen bir operasyonla kurtardı.   Çameli ilçesinin Belevi Mahallesi'nde bir sokak köpeğinin sulama kanalında mahsur kaldığı ihbarı üzerine harekete geçen Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Çameli Merkez Şubesi ekipleri ilginç bir kurtarma operasyonuna imza attı.   Sulama kanalının hemen yanındaki beton borunun içine girdiği tespit edilen köpeğe ulaşmak için büyük çaba sarf eden itfaiye ekipleri bir süre kazma ve küreklerle kazı çalışması yaptı. İçi su dolu boruda köpeğin boğulma tehlikesi üzerine hızlı bir şekilde olaya müdahale eden ekipler kısa süre içinde amacına ulaştı. Köpeği boynundan yakalayan itfaiye personeli hayvanı bulunduğu dar borudan çıkarmayı başardı. İtfaiye ekipleri tarafından yeniden özgürlüğüne kavuşturulan köpek daha sonra gözden uzaklaştı.    

Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri sulama kanalında mahsur kalan ve boğulma tehlikesi geçiren köpeği nefes kesen bir operasyonla kurtardı.

 

Çameli ilçesinin Belevi Mahallesi'nde bir sokak köpeğinin sulama kanalında mahsur kaldığı ihbarı üzerine harekete geçen Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Çameli Merkez Şubesi ekipleri ilginç bir kurtarma operasyonuna imza attı.

 

Sulama kanalının hemen yanındaki beton borunun içine girdiği tespit edilen köpeğe ulaşmak için büyük çaba sarf eden itfaiye ekipleri bir süre kazma ve küreklerle kazı çalışması yaptı. İçi su dolu boruda köpeğin boğulma tehlikesi üzerine hızlı bir şekilde olaya müdahale eden ekipler kısa süre içinde amacına ulaştı. Köpeği boynundan yakalayan itfaiye personeli hayvanı bulunduğu dar borudan çıkarmayı başardı. İtfaiye ekipleri tarafından yeniden özgürlüğüne kavuşturulan köpek daha sonra gözden uzaklaştı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.