Büyükşehir Judo Takımı'nın hedefi Süper Lig şampiyonluğu...

SPOR 01.11.2018 - 11:51, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Büyükşehir Judo Takımı'nın hedefi Süper Lig şampiyonluğu...

Denizli ve Türkiye'yi yurt içi ve yurtdışında başarıyla temsil eden Denizli Büyükşehir Belediyespor Judo Takımı, yeni sezon hedeflerinin Süper Lig şampiyonluğu olduğunu açıkladı.   Kasım ayının ikinci haftasında başlayacak 2018-2019 Süper Lig sezon hazırlıklarını tamamlayan Denizli Büyükşehir Belediyespor Judo Takımı, BELTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı ve Denizli Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Teke'yi ziyaret etti. Denizli Judo İl Temsilcisi Murat Aydoğmuş, teknik heyet ve takıma alt yapıdan katılan sporcuların da yer aldığı ziyarette Büyükşehir Judo takımının son iki sezonda yakaladığı başarı öyküsüne dikkat çekildi. Denizli Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Teke, 2 sezon önce Play Off maçlarını şampiyon olarak tamamlayıp 1. Lig'e yükselen Büyükşehir Judo takımının, ilk sezonunu da başarıyla tamamlayıp burada da şampiyon olduğunu kaydetti. Arka arkaya gelen şampiyonlukla takımın yeni sezona Süper Lig'de başlayacağına işaret eden Teke, emeği geçen herkese teşekkür etti.     Başkan Osman Zolan'a teşekkür   Büyükşehir Judo Takımının, Galatasaray, Trabzonspor, İstanbul Büyükşehir, Ankara Ego, Kocaeli Büyükşehir, İzmir Büyükşehir gibi güçlü ekiplerin yer aldığı Süper Lig'de mücadele edeceğini ifade eden Teke, teknik heyet ve sporcuları tebrik ederek, kendilerinden hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen, çocukların ve gençlerin spor yapması için her türlü fedakarlığı yapan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a teşekkür etti.     Hedef şampiyonluk   Yeni sezona iyi bir başlangıç yapacaklarına inandıklarını kaydeden Teke, hedeflerinin Süper Lig şampiyonluğu olduğunu vurgulayarak, bugüne kadar ulusal ve uluslararası arenada birçok kupa ve madalya kazanan Denizli Büyükşehir Belediyespor Judo Takımı'na başarılar diledi.      

Denizli ve Türkiye'yi yurt içi ve yurtdışında başarıyla temsil eden Denizli Büyükşehir Belediyespor Judo Takımı, yeni sezon hedeflerinin Süper Lig şampiyonluğu olduğunu açıkladı.

 

Kasım ayının ikinci haftasında başlayacak 2018-2019 Süper Lig sezon hazırlıklarını tamamlayan Denizli Büyükşehir Belediyespor Judo Takımı, BELTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı ve Denizli Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Teke'yi ziyaret etti. Denizli Judo İl Temsilcisi Murat Aydoğmuş, teknik heyet ve takıma alt yapıdan katılan sporcuların da yer aldığı ziyarette Büyükşehir Judo takımının son iki sezonda yakaladığı başarı öyküsüne dikkat çekildi. Denizli Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Teke, 2 sezon önce Play Off maçlarını şampiyon olarak tamamlayıp 1. Lig'e yükselen Büyükşehir Judo takımının, ilk sezonunu da başarıyla tamamlayıp burada da şampiyon olduğunu kaydetti. Arka arkaya gelen şampiyonlukla takımın yeni sezona Süper Lig'de başlayacağına işaret eden Teke, emeği geçen herkese teşekkür etti.

 

 

Başkan Osman Zolan'a teşekkür

 

Büyükşehir Judo Takımının, Galatasaray, Trabzonspor, İstanbul Büyükşehir, Ankara Ego, Kocaeli Büyükşehir, İzmir Büyükşehir gibi güçlü ekiplerin yer aldığı Süper Lig'de mücadele edeceğini ifade eden Teke, teknik heyet ve sporcuları tebrik ederek, kendilerinden hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen, çocukların ve gençlerin spor yapması için her türlü fedakarlığı yapan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a teşekkür etti.

 

 

Hedef şampiyonluk

 

Yeni sezona iyi bir başlangıç yapacaklarına inandıklarını kaydeden Teke, hedeflerinin Süper Lig şampiyonluğu olduğunu vurgulayarak, bugüne kadar ulusal ve uluslararası arenada birçok kupa ve madalya kazanan Denizli Büyükşehir Belediyespor Judo Takımı'na başarılar diledi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.