Büyükşehir Kış Spor Okul kayıtları başlıyor

SPOR 15.09.2018 - 11:37, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Büyükşehir Kış Spor Okul kayıtları başlıyor

Denizli Büyükşehir Belediyesinin 7'den 70'e herkese spor yaptırmak için düzenlediği Kış Spor Okul kayıtları başlıyor.    Yaz ve kış olmak üzere yıl boyu Denizli Büyükşehir Belediyesinin vatandaşlara ücretsiz olarak sunduğu Kış Spor Okulları kayıtları başlıyor. 17 Eylül 2018 Pazartesi günü başlayacak kayıtlar Denizli Büyükşehir Belediyesi Merkez Spor Salonu yanında bulunan Spor Merkezi, Yenişehir Spor Merkezi ile İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi’nde yapılacak. Özellikle çocukların ve gençlerin zihinsel ve bedensel gelişimleri ile sosyalleşmelerine katkı koymak, ayrıca yeteneklerini ortaya çıkarmak amacıyla sunulan Kış Spor Okulları kapsamında bu dönem atletizm, badminton, bale, basketbol, buz pateni, capoeira, cimnastik, güreş, judo, masa tenisi, okçuluk, pilates, satranç, taekwondo, tenis, voleybol, yüzme ve zumba gibi branşlarda ücretsiz eğitim verecek. Spor yapmak isteyen vatandaşlara tercih edecekleri branş için gerekli olan malzemeler de yine ücretsiz olarak sağlanacak.     Başkan Osman Zolan’dan davet   Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli’ye kazandırılan modern spor tesislerinin 7’den 70’e herkese hizmet verdiğini belirterek kent merkezi ile ilçelerde bu yıl hizmete alınan 7 kapalı yüzme havuzu tesislerinde sadece yüzme sporu değil diğer salon sporlarının da yapılacağını ifade etti. Başkan Osman Zolan, "Şehrimizde her yaştan vatandaşımızın istediği spor branşını yapması için Büyükşehir Belediyesi olarak tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Sağlıklı nesillerin yetişmesi adına sağlıklı toplumların yolu spor ile barışık bir toplum olmaktan geçiyor. Tüm hemşehrilerimi tamamen ücretsiz Kış Spor Okullarımızda spor yapmaya davet ediyorum” dedi.    

Denizli Büyükşehir Belediyesinin 7'den 70'e herkese spor yaptırmak için düzenlediği Kış Spor Okul kayıtları başlıyor. 

 

Yaz ve kış olmak üzere yıl boyu Denizli Büyükşehir Belediyesinin vatandaşlara ücretsiz olarak sunduğu Kış Spor Okulları kayıtları başlıyor. 17 Eylül 2018 Pazartesi günü başlayacak kayıtlar Denizli Büyükşehir Belediyesi Merkez Spor Salonu yanında bulunan Spor Merkezi, Yenişehir Spor Merkezi ile İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi’nde yapılacak. Özellikle çocukların ve gençlerin zihinsel ve bedensel gelişimleri ile sosyalleşmelerine katkı koymak, ayrıca yeteneklerini ortaya çıkarmak amacıyla sunulan Kış Spor Okulları kapsamında bu dönem atletizm, badminton, bale, basketbol, buz pateni, capoeira, cimnastik, güreş, judo, masa tenisi, okçuluk, pilates, satranç, taekwondo, tenis, voleybol, yüzme ve zumba gibi branşlarda ücretsiz eğitim verecek. Spor yapmak isteyen vatandaşlara tercih edecekleri branş için gerekli olan malzemeler de yine ücretsiz olarak sağlanacak.

 

 

Başkan Osman Zolan’dan davet

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli’ye kazandırılan modern spor tesislerinin 7’den 70’e herkese hizmet verdiğini belirterek kent merkezi ile ilçelerde bu yıl hizmete alınan 7 kapalı yüzme havuzu tesislerinde sadece yüzme sporu değil diğer salon sporlarının da yapılacağını ifade etti. Başkan Osman Zolan, "Şehrimizde her yaştan vatandaşımızın istediği spor branşını yapması için Büyükşehir Belediyesi olarak tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Sağlıklı nesillerin yetişmesi adına sağlıklı toplumların yolu spor ile barışık bir toplum olmaktan geçiyor. Tüm hemşehrilerimi tamamen ücretsiz Kış Spor Okullarımızda spor yapmaya davet ediyorum” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.