Büyükşehir milli sporcuları Trabzon’da kampa girdi

BÜYÜKŞEHİR 31.08.2020 - 14:58, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Büyükşehir milli sporcuları Trabzon’da kampa girdi

Denizli Büyükşehir Belediyesporlu 3 sporcu Trabzon'da düzenlenen Ümit Kadın Judo Milli Takımı'nda kampa girdi.   Kovid-19 nedeniyle uzun bir ara kamp dönemi yapamayan Ümit Kadın Judo Milli Takımı Trabzon Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi’nde (TOHM) kampa girdi. Kampa Denizli Büyükşehir Belediyespor Judo Takımı'nda bulunan 3 sporcu da katıldı. 29 Şubat-1 Mart 2020 tarihlerinde Antalya'da düzenlenen Uluslararası Ümitler Avrupa Judo Kupası'nda Avrupa 3'ncüsü olan Ayşe Naz Özdemir ve Reyhan Oğuz ile Nazlı Çoban Denizli Büyükşehir Belediyespor sporcuları olarak çalışmalarda yer aldı. 14 Eylül 2020'ye kadar devam edecek hazırlık kampında yer alan sporcuların, kondisyon ve ağırlık antrenmanları gerçekleştireceği belirtildi. Pandemi kuralları doğrultusunda antrenmanlarına başlayan ümit kadın milli takımda 33 judocunun yer aldığı ifade edildi.  

Denizli Büyükşehir Belediyesporlu 3 sporcu Trabzon'da düzenlenen Ümit Kadın Judo Milli Takımı'nda kampa girdi.

 

Kovid-19 nedeniyle uzun bir ara kamp dönemi yapamayan Ümit Kadın Judo Milli Takımı Trabzon Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi’nde (TOHM) kampa girdi. Kampa Denizli Büyükşehir Belediyespor Judo Takımı'nda bulunan 3 sporcu da katıldı. 29 Şubat-1 Mart 2020 tarihlerinde Antalya'da düzenlenen Uluslararası Ümitler Avrupa Judo Kupası'nda Avrupa 3'ncüsü olan Ayşe Naz Özdemir ve Reyhan Oğuz ile Nazlı Çoban Denizli Büyükşehir Belediyespor sporcuları olarak çalışmalarda yer aldı. 14 Eylül 2020'ye kadar devam edecek hazırlık kampında yer alan sporcuların, kondisyon ve ağırlık antrenmanları gerçekleştireceği belirtildi. Pandemi kuralları doğrultusunda antrenmanlarına başlayan ümit kadın milli takımda 33 judocunun yer aldığı ifade edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.