Büyükşehirle Tiyatro sezona hızlı başlıyor

SANAT 04.10.2019 - 10:54, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Büyükşehirle Tiyatro sezona hızlı başlıyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Ekim ayı oyun programını açıkladı. Aldığı ödüllerle ve birbirinden güzel oyunlarıyla ses getiren Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ve Genç Denizli Tiyatro Kulübü, ekim ayı içerisinde 8 farklı oyunu sanatseverler ile buluşturacak.   Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ve Genç Denizli Tiyatro Kulübü, şehrin kültür ve sanat hayatına zenginlik katmaya devam ediyor. Aldığı ödüllerle ve birbirinden güzel oyunlarıyla ses getiren Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ve Genç Denizli Tiyatro Kulübü, Ekim ayı içerisinde 8 farklı oyunu Denizlili sanatseverler ile buluşturacak. Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Ekim ayı programında, ’39 Basamak’ ‘Masallar Diyarı’  ‘Bir Deli’nin Hatıra Defteri’ ’80 Günde Dünya Gezisi’ ve ‘Geç Kalanlar’; Genç Denizli Tiyatro Kulübü ise ‘Kulaktan Kulağa’, ‘Skeç Fabrikası’ ve ‘Çehov Kısa Oyunları’ adlı oyunlarıyla ile Denizlililer için sahne alacak. Program hakkında detaylı bilgi, rezervasyon ve e-bilet işlemleri için http://tiyatro.denizli.bel.tr adresinden bilgi alınabilir.     Başkan Osman Zolan’dan davet   Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun yeni sezonda oyunlarının kapalı gişe olarak sergileneceğine inandığını belirterek, “Denizli’nin kültürel hayatında çok önemli bir renk olan Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ve Genç Denizli Tiyatro Kulübü’nün birbirinden değerli oyunlarını izlemeye tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz. Denizli, Ekim ayı içerisinde de çok güzel oyunları izleyecek” dedi.  

Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Ekim ayı oyun programını açıkladı. Aldığı ödüllerle ve birbirinden güzel oyunlarıyla ses getiren Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ve Genç Denizli Tiyatro Kulübü, ekim ayı içerisinde 8 farklı oyunu sanatseverler ile buluşturacak.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ve Genç Denizli Tiyatro Kulübü, şehrin kültür ve sanat hayatına zenginlik katmaya devam ediyor. Aldığı ödüllerle ve birbirinden güzel oyunlarıyla ses getiren Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ve Genç Denizli Tiyatro Kulübü, Ekim ayı içerisinde 8 farklı oyunu Denizlili sanatseverler ile buluşturacak. Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Ekim ayı programında, ’39 Basamak’ ‘Masallar Diyarı’  ‘Bir Deli’nin Hatıra Defteri’ ’80 Günde Dünya Gezisi’ ve ‘Geç Kalanlar’; Genç Denizli Tiyatro Kulübü ise ‘Kulaktan Kulağa’, ‘Skeç Fabrikası’ ve ‘Çehov Kısa Oyunları’ adlı oyunlarıyla ile Denizlililer için sahne alacak. Program hakkında detaylı bilgi, rezervasyon ve e-bilet işlemleri için http://tiyatro.denizli.bel.tr adresinden bilgi alınabilir.

 

 

Başkan Osman Zolan’dan davet

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun yeni sezonda oyunlarının kapalı gişe olarak sergileneceğine inandığını belirterek, “Denizli’nin kültürel hayatında çok önemli bir renk olan Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ve Genç Denizli Tiyatro Kulübü’nün birbirinden değerli oyunlarını izlemeye tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz. Denizli, Ekim ayı içerisinde de çok güzel oyunları izleyecek” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.