Buzlanma nedeniyle araçlar mahsur kaldı

ASAYİŞ 02.01.2020 - 11:29, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Buzlanma nedeniyle araçlar mahsur kaldı

Denizli’nin yüksek kesimlerinde soğuk hava etkili oluyor. Denizli’nin Çameli İlçesi’nde hava sıcaklığının sıfırın altına düşmesi ile Çameli- Alıveren yolunda buzlanma nedeniyle 25 araç yolda kaldı. İlçeyle kent merkezi arasındaki ulaşım durdu.   Çameli ilçesinde -1 ila 4 derece olan hava sıcaklığı kar yağışı ile birlikte önceki gün karayolu ekiplerinin yol temizliği ile soğuk havanın etkisiyle buz tuttu. Denizli ile ulaşımı kesilen ilçede viyadük ve Çameli- Alıveren yolunda ulaşım adeta durdu. Buzlanma nedeniyle 25 araç yolda mahsur kalırken bazı araçların kayması sonucu çarpıştı. Küçük çapta maddi hasarların meydana geldiği kazada yaralanan olmadı.     Vatandaşların yardım için yetkililere haber verdiği ve yapılacak çalışmalar sonucu kurtarılmayı beklediği belirtildi. Vatandaşlar bu yönde gelenlerin zincir takması konusunda uyarırken, alternatif yolları kullanmalarını istedi.    

Denizli’nin yüksek kesimlerinde soğuk hava etkili oluyor. Denizli’nin Çameli İlçesi’nde hava sıcaklığının sıfırın altına düşmesi ile Çameli- Alıveren yolunda buzlanma nedeniyle 25 araç yolda kaldı. İlçeyle kent merkezi arasındaki ulaşım durdu.

 

Çameli ilçesinde -1 ila 4 derece olan hava sıcaklığı kar yağışı ile birlikte önceki gün karayolu ekiplerinin yol temizliği ile soğuk havanın etkisiyle buz tuttu. Denizli ile ulaşımı kesilen ilçede viyadük ve Çameli- Alıveren yolunda ulaşım adeta durdu. Buzlanma nedeniyle 25 araç yolda mahsur kalırken bazı araçların kayması sonucu çarpıştı. Küçük çapta maddi hasarların meydana geldiği kazada yaralanan olmadı.

 

 

Vatandaşların yardım için yetkililere haber verdiği ve yapılacak çalışmalar sonucu kurtarılmayı beklediği belirtildi. Vatandaşlar bu yönde gelenlerin zincir takması konusunda uyarırken, alternatif yolları kullanmalarını istedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.