Cafer Sadık Bababalım toprağa verildi

DENİZLİ 11.09.2019 - 18:14, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Cafer Sadık Bababalım toprağa verildi

Pamukkale Turizm'in kurucularından ve Yönetim Kurulu Üyesi Cafer Sadık Bababalım, gözyaşları içinde toprağa verildi.   Denizli’nin tanıtımında öncü kuruluşlardan olan ve tüm Türkiye’de ulaşım ağı bulunan Pamukkale Turizm kurucularından ve Yönetim Kurulu Üyesi Cafer Sadık Bababalım (93), dün akşam hayatını kaybetti.     Bir süredir İzmir’de tedavi gören Bababalım’ın ölüm haberi ailesi sevenleri ve Denizli’yi yasa boğdu. Cenazesi Denizli’ye getirilen Babablım için, Müftü Ahmet Hulusi Efendi Camii’nde cenaze merasimi düzenlendi. İkindi namazının ardından İl Müfrtüsü Mehmet Aşık'ın kıldırdığı cenaze namazının ardından Asri Mezarlıkta toprağa verildi.     Cafer Sadık Bababalım’ın cenaze törenine, Vali Hasan Karahan, Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ali Değirmenci, Denizli İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, siyasi parti temsilcileri, iş dünyası ve ailesi ve yakınları katıldı. Vali Karahan Bababalım’ın ailesine taziyede bulundu.  

Pamukkale Turizm'in kurucularından ve Yönetim Kurulu Üyesi Cafer Sadık Bababalım, gözyaşları içinde toprağa verildi.

 

Denizli’nin tanıtımında öncü kuruluşlardan olan ve tüm Türkiye’de ulaşım ağı bulunan Pamukkale Turizm kurucularından ve Yönetim Kurulu Üyesi Cafer Sadık Bababalım (93), dün akşam hayatını kaybetti.

 

 

Bir süredir İzmir’de tedavi gören Bababalım’ın ölüm haberi ailesi sevenleri ve Denizli’yi yasa boğdu. Cenazesi Denizli’ye getirilen Babablım için, Müftü Ahmet Hulusi Efendi Camii’nde cenaze merasimi düzenlendi. İkindi namazının ardından İl Müfrtüsü Mehmet Aşık'ın kıldırdığı cenaze namazının ardından Asri Mezarlıkta toprağa verildi.

 

 

Cafer Sadık Bababalım’ın cenaze törenine, Vali Hasan Karahan, Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ali Değirmenci, Denizli İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, siyasi parti temsilcileri, iş dünyası ve ailesi ve yakınları katıldı. Vali Karahan Bababalım’ın ailesine taziyede bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.