Cahit Özkan ve Necip Filiz Memur-Sen Heyetiyle Buluştu

GÜNDEM 08.09.2020 - 13:03, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Cahit Özkan ve Necip Filiz Memur-Sen Heyetiyle Buluştu

Ak Parti Grup Başkanvekili Denizli Milletvekili Cahit Özkan ve Ak Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz Memur-Sen hizmet kolu başkanları ve Memur-Sen komisyonları ile buluştu.   Bağbaşı Öğretmenevi'nde  Memur-Sen'in ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda; Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını ve pandemi sürecinde kesintisiz hizmet üreten kamu görevlilerinin gayreti ele alındı.   Memur-Sen İl Temsilcisi Feyzullah Öselmiş; pandemi sürecinde özellikle Vefa Destek Grupları’na teşkilat olarak büyük destek verdiklerini belirterek, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın "Şimdi Vefa Zamanı" çağrısıyla ev ev,  sokak sokak dolaşarak teşkilatlarının katkılarıyla hazırladıkları gıda paketlerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıklarına değindi.   Kamu görevlilerinin istek, talep ve beklentilerini aktaran Öselmiş; Pandeminin bulaşma riskini azaltmak için esnek çalışma modelini uygulayan valilikler olduğuna değinerek, ilimiz içinde benzer bir uygulama kamu hizmetlerini aksatmayacak şekilde hayata geçirilmesi gerektiğini belirtti.     Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından dört meslek grubuna 3600 ek gösterge sözünün verildiğini belirterek, bu sözün artık yerine getirilmesi için ve kapsamının genişletilerek tüm kamu görevlilerine verilmesi noktasında artık bir adım atılması gerektiğini, öğretmenlerin İl Emriyle bir nebzede olsa çözülen eş durumu mazeretlerinin  il içinde de aynı sorunu yaşayanlar için de bir çözüm üretilmesinin elzem olduğunu, 21 Eylül’de açılması planlanan okullar için başta bütçe ve personel sorunlarının giderilmesi gerektiğini, sürecin en büyük kahramanı olan sağlık çalışanlarının artık dönmeyen döner sermaye sisteminin hak,  adalet ve hakkaniyet ölçüsünde yeniden yapılandırılması gerektiğini, İstanbul Sözleşmesi'nin aile ve toplum üzerindeki olumsuz etkilerine de değinen Öselmiş, toplumsal değerlerimiz ve aile kurumumuz içten içe çökertilerek geri dönüşü olmayan ve onarılamaz yaralar açacağını belirtti.   Özkan ve Filiz'e toplantıya katılımları için teşekkür eden Öselmiş, sorunların çözümü ve kamu görevlilerinin beklentileri konusunda bir adım atılacağına inandığını belirtti.

Ak Parti Grup Başkanvekili Denizli Milletvekili Cahit Özkan ve Ak Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz Memur-Sen hizmet kolu başkanları ve Memur-Sen komisyonları ile buluştu.

 

Bağbaşı Öğretmenevi'nde  Memur-Sen'in ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda; Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını ve pandemi sürecinde kesintisiz hizmet üreten kamu görevlilerinin gayreti ele alındı.

 

Memur-Sen İl Temsilcisi Feyzullah Öselmiş; pandemi sürecinde özellikle Vefa Destek Grupları’na teşkilat olarak büyük destek verdiklerini belirterek, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın "Şimdi Vefa Zamanı" çağrısıyla ev ev,  sokak sokak dolaşarak teşkilatlarının katkılarıyla hazırladıkları gıda paketlerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıklarına değindi.

 

Kamu görevlilerinin istek, talep ve beklentilerini aktaran Öselmiş; Pandeminin bulaşma riskini azaltmak için esnek çalışma modelini uygulayan valilikler olduğuna değinerek, ilimiz içinde benzer bir uygulama kamu hizmetlerini aksatmayacak şekilde hayata geçirilmesi gerektiğini belirtti.

 

 

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından dört meslek grubuna 3600 ek gösterge sözünün verildiğini belirterek, bu sözün artık yerine getirilmesi için ve kapsamının genişletilerek tüm kamu görevlilerine verilmesi noktasında artık bir adım atılması gerektiğini, öğretmenlerin İl Emriyle bir nebzede olsa çözülen eş durumu mazeretlerinin  il içinde de aynı sorunu yaşayanlar için de bir çözüm üretilmesinin elzem olduğunu, 21 Eylül’de açılması planlanan okullar için başta bütçe ve personel sorunlarının giderilmesi gerektiğini, sürecin en büyük kahramanı olan sağlık çalışanlarının artık dönmeyen döner sermaye sisteminin hak,  adalet ve hakkaniyet ölçüsünde yeniden yapılandırılması gerektiğini, İstanbul Sözleşmesi'nin aile ve toplum üzerindeki olumsuz etkilerine de değinen Öselmiş, toplumsal değerlerimiz ve aile kurumumuz içten içe çökertilerek geri dönüşü olmayan ve onarılamaz yaralar açacağını belirtti.

 

Özkan ve Filiz'e toplantıya katılımları için teşekkür eden Öselmiş, sorunların çözümü ve kamu görevlilerinin beklentileri konusunda bir adım atılacağına inandığını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.