Çal'da 3 çocuk annesi kayboldu

ASAYİŞ 14.09.2019 - 09:58, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Çal'da 3 çocuk annesi kayboldu

Denizli’nin Çal İlçesi’nde iddialara göre akşam eşiyle tartışan 3 çocuk annesi Hanife Bozanoğlu, (28)  Çarşamba sabahı evden ayrıldı. Genç kadından o günden itibaren kayıp olarak aranıyor.   Çal İlçesi, Süller Mahallesinde ikamet eden 28 yaşındaki evli ve 3 çocuk annesi Hanife Bozanoğlu’ndan 11 Ağustos Çarşamba sabahında bu yana haber alınamayan genç kadın her yerde aranıyor. İddiaya göre, Hanife Bozanoğlu, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı akşam saatlerinde eşiyle yaşadığı tartışmanın ardından, gündüz ortadan kayboldu. Hiçbir iz bırakmadan ortadan kaybolan genç kadının kendi ailesi 28 yaşındaki Hanife Bozanoğlu’nu her yerde arıyor. Genç kadının hayatından endişe duyan ailesi, Hanife Bozanoğlu’nu gören veya yerini bilenlerin Polise yada 0 542 485 44 66 nolu telefona bildirmesini istedi.   Polis yaşanan olayla ilgili olarak soruşturma başlatırken, genç kadının bulunması içinde çalışmaların sürdüğü belirtildi.

Denizli’nin Çal İlçesi’nde iddialara göre akşam eşiyle tartışan 3 çocuk annesi Hanife Bozanoğlu, (28)  Çarşamba sabahı evden ayrıldı. Genç kadından o günden itibaren kayıp olarak aranıyor.

 

Çal İlçesi, Süller Mahallesinde ikamet eden 28 yaşındaki evli ve 3 çocuk annesi Hanife Bozanoğlu’ndan 11 Ağustos Çarşamba sabahında bu yana haber alınamayan genç kadın her yerde aranıyor.



İddiaya göre, Hanife Bozanoğlu, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı akşam saatlerinde eşiyle yaşadığı tartışmanın ardından, gündüz ortadan kayboldu. Hiçbir iz bırakmadan ortadan kaybolan genç kadının kendi ailesi 28 yaşındaki Hanife Bozanoğlu’nu her yerde arıyor. Genç kadının hayatından endişe duyan ailesi, Hanife Bozanoğlu’nu gören veya yerini bilenlerin Polise yada 0 542 485 44 66 nolu telefona bildirmesini istedi.

 

Polis yaşanan olayla ilgili olarak soruşturma başlatırken, genç kadının bulunması içinde çalışmaların sürdüğü belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.