Çal, futbol fabrikası gibi Denizlispor ve Kızılcabölük'e çalışıyor

SPOR 13.08.2018 - 13:36, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Çal, futbol fabrikası gibi Denizlispor ve Kızılcabölük'e çalışıyor

Çal Belediyespor’un 20 yaşındaki genç futbolcusu Abdullah Çınar, Kızılcabölükspor ile anlaştı. Çal’a veda eden genç yıldız, “Bana sahip çıkıp emek veren, gelişimimde en önemli katkıyı veren Çal Belediyespor Ailesine minnet duyuyorum” dedi.   Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan ve Kulüp Başkanı Adnan Tatar ile vedalaşan Abdullah Çınar, Çal’ı unutmayacağını, amacının Kızılcabölükspor’da da sıçrama yapıp Denizlispor formasını giymek olduğunu söyledi.  GENÇLERDEN ÇOK UMUTLU Kulüp Başkanı Adnan Tatar, “4 yıl önce 2.Amatör Küme’de oynayan takımı buralara getirdik. Alt yapıya büyük önem veriyoruz.  ‘Çal’da spor yapmayan genç kalmasın’ başlıca hedefimiz. Yeni sezonda da alt yapımızdan bazı oyunculardan A Takıma girenler olacak. Abdullah, Kızılcabölükspor’da başarılı olacaktır. Hedefimiz her sezon Abdullah gibi en az 2-3 oyuncu yetiştirmek” dedi. AKCAN ÇOK MUTLU Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan ise, geçmişte Çal’da yetişen Bahadır Karakılınç, Erdal Hanaylı ve Mehmet Sazak’ın profesyonel liglere transfer olduğunu hatırlatarak, “Çal futbolcu yetiştirme üssü olacak. Yaptığımız 5 yıllık planlama başarıyla uygulandı. İkinci 5 yılın planlamasında Çal Belediyespor’un A Takımı’nda alt yapıdan yetişmiş  en az 8-9 futbolcunun yer almasını ön görüyoruz. Biz, uyuşturucu, sigara ve alkol gibi kötü alışkanlıklara spor ile savaş açtık. Çokta başarılı olduk. Alt yapılarımızda 200’e yakın sporcumuz var.  Bundan sonra Çal Belediyespor formasını giyen her genç futbolcunun hedefi öncelikle Denizlispor ve Kızılcabölükspor olmalıdır” diye konuştu.  

Çal Belediyespor’un 20 yaşındaki genç futbolcusu Abdullah Çınar, Kızılcabölükspor ile anlaştı. Çal’a veda eden genç yıldız, “Bana sahip çıkıp emek veren, gelişimimde en önemli katkıyı veren Çal Belediyespor Ailesine minnet duyuyorum” dedi.

 


Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan ve Kulüp Başkanı Adnan Tatar ile vedalaşan Abdullah Çınar, Çal’ı unutmayacağını, amacının Kızılcabölükspor’da da sıçrama yapıp Denizlispor formasını giymek olduğunu söyledi. 


GENÇLERDEN ÇOK UMUTLU


Kulüp Başkanı Adnan Tatar, “4 yıl önce 2.Amatör Küme’de oynayan takımı buralara getirdik. Alt yapıya büyük önem veriyoruz.  ‘Çal’da spor yapmayan genç kalmasın’ başlıca hedefimiz. Yeni sezonda da alt yapımızdan bazı oyunculardan A Takıma girenler olacak. Abdullah, Kızılcabölükspor’da başarılı olacaktır. Hedefimiz her sezon Abdullah gibi en az 2-3 oyuncu yetiştirmek” dedi.


AKCAN ÇOK MUTLU


Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan ise, geçmişte Çal’da yetişen Bahadır Karakılınç, Erdal Hanaylı ve Mehmet Sazak’ın profesyonel liglere transfer olduğunu hatırlatarak, “Çal futbolcu yetiştirme üssü olacak. Yaptığımız 5 yıllık planlama başarıyla uygulandı. İkinci 5 yılın planlamasında Çal Belediyespor’un A Takımı’nda alt yapıdan yetişmiş  en az 8-9 futbolcunun yer almasını ön görüyoruz. Biz, uyuşturucu, sigara ve alkol gibi kötü alışkanlıklara spor ile savaş açtık. Çokta başarılı olduk. Alt yapılarımızda 200’e yakın sporcumuz var.  Bundan sonra Çal Belediyespor formasını giyen her genç futbolcunun hedefi öncelikle Denizlispor ve Kızılcabölükspor olmalıdır” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.