Çal’ın Başkanı gazetecilerin gününü kutladı

GÜNDEM 10.01.2019 - 07:58, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Çal’ın Başkanı gazetecilerin gününü kutladı

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ile ilgili yazılı basın açıklaması yapan Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, gazetecilerin zor şartlar altında çalıştığını belirterek, “Mevcut koşullarda kamuoyunun gözü-kulağı olmayı sürdüren basın çalışanlarının mücadelesi taktire şayandır” dedi.   Çalışan gazetecilerin, ağır şartlarda çalıştığının herkes tarafından bilindiğini söyleyen Çal Belediye Başkanı Akcan, bağımsız ve özgür basının, demokratik-hukuk devletinin olmazsa olmazlarından olduğunu vurguladı. Akcan, açıklamasını şöyle sürdürdü;   “Güçlü ülkeler güçlü basınıyla vardır. Güçlü basın demek güçlü ülke anlamına gelir. Eğer bir toplum büyük bir aydınlanma mücadelesi veriyor ve bunu da başarıyorsa; Tarafsız, ilkeli bir basına ihtiyaç vardır. Basın kuruluşlarımız ne kadar güçlü olur, basın çalışanları da sosyal, kültürel ve ekonomik olarak ne denli güçlü olursa ülkemiz de o denli güçlü demektir. Çalışan gazeteciler, basın kuruluşları zor bir dönemden geçiyor. Bütün çalışan gazetecilerin gününü bunca olumsuz bir ortama rağmen burukta olsa kutluyoruz. Çal, Denizli ve ülkemiz için emek veren tüm çalışan gazetecileri de kamu görevlisi olarak görüyoruz” dedi.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ile ilgili yazılı basın açıklaması yapan Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, gazetecilerin zor şartlar altında çalıştığını belirterek, “Mevcut koşullarda kamuoyunun gözü-kulağı olmayı sürdüren basın çalışanlarının mücadelesi taktire şayandır” dedi.

 

Çalışan gazetecilerin, ağır şartlarda çalıştığının herkes tarafından bilindiğini söyleyen Çal Belediye Başkanı Akcan, bağımsız ve özgür basının, demokratik-hukuk devletinin olmazsa olmazlarından olduğunu vurguladı. Akcan, açıklamasını şöyle sürdürdü;

 

“Güçlü ülkeler güçlü basınıyla vardır. Güçlü basın demek güçlü ülke anlamına gelir. Eğer bir toplum büyük bir aydınlanma mücadelesi veriyor ve bunu da başarıyorsa; Tarafsız, ilkeli bir basına ihtiyaç vardır. Basın kuruluşlarımız ne kadar güçlü olur, basın çalışanları da sosyal, kültürel ve ekonomik olarak ne denli güçlü olursa ülkemiz de o denli güçlü demektir. Çalışan gazeteciler, basın kuruluşları zor bir dönemden geçiyor. Bütün çalışan gazetecilerin gününü bunca olumsuz bir ortama rağmen burukta olsa kutluyoruz. Çal, Denizli ve ülkemiz için emek veren tüm çalışan gazetecileri de kamu görevlisi olarak görüyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.