Çal’ın Sponsoruyla Hayata Döndü

DENİZLİ 04.02.2020 - 14:46, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Çal’ın Sponsoruyla Hayata Döndü

Denizli’nin Merkezefendi ilçesi Sevindik Mahallesi’nde faaliyet gösteren Ege Vizyon-Springday firmasının çalışanı açlıktan ölmek üzere olan Şahin kuşunu kurtardı.   Çal Belediyespor alt yapısının da sponsoru olan Springday firmasının Pazarlama Danışmanı Ali İncelerli, önceki gün fabrikanın arka bölümünde yerde çırpınan bir kuş gördü. Kuşu alıp önce ısıtan sonra da ciğerle besleyen İncelerli, Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü’nü aradı.     Fabrikaya gelen müdürlük yetkilisi Şahin’i teslim aldı. 2 gün beslenen Şahin daha sonra doğaya bırakıldı. Denizli ve Türk sporuna katkı için Çal Belediyespor alt yapısının sponsorluk görevini sürdürdüklerini söyleyen Ali İncelerli, “Açlıktan ölmek üzere olan yırtıcı kuşu kurtarmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Şahin’i teslim alan yetkili, ölmek üzere olan kuşun henüz uçmaya yeni başladığı bilgisini verdi. Demek ki kent merkezinde yiyecek bulamamış ve aç kalmış” dedi.    

Denizli’nin Merkezefendi ilçesi Sevindik Mahallesi’nde faaliyet gösteren Ege Vizyon-Springday firmasının çalışanı açlıktan ölmek üzere olan Şahin kuşunu kurtardı.

 

Çal Belediyespor alt yapısının da sponsoru olan Springday firmasının Pazarlama Danışmanı Ali İncelerli, önceki gün fabrikanın arka bölümünde yerde çırpınan bir kuş gördü. Kuşu alıp önce ısıtan sonra da ciğerle besleyen İncelerli, Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü’nü aradı.

 

 

Fabrikaya gelen müdürlük yetkilisi Şahin’i teslim aldı. 2 gün beslenen Şahin daha sonra doğaya bırakıldı. Denizli ve Türk sporuna katkı için Çal Belediyespor alt yapısının sponsorluk görevini sürdürdüklerini söyleyen Ali İncelerli, “Açlıktan ölmek üzere olan yırtıcı kuşu kurtarmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Şahin’i teslim alan yetkili, ölmek üzere olan kuşun henüz uçmaya yeni başladığı bilgisini verdi. Demek ki kent merkezinde yiyecek bulamamış ve aç kalmış” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.