Çameli Belediye Meclisi Toplandı

DENİZLİ 01.11.2019 - 15:05, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Çameli Belediye Meclisi Toplandı

Çameli Belediye Meclisi'nin Kası Ayı Olağan Toplantısı Belediye Başkan ı Cengiz Arslan yönetiminde yapıldı.   Çameli Belediye Meclisi’nin Kasım Ayı Olağan Toplantısı Belediye Başkanı Cengiz Arslan Başkanlığında gerçekleştirildi. Yoklama ve açılışın ardından, gelen yazılar gündeme alınarak değerlendirildi. Ek gündemle birlikte toplam 4 maddenin görüşüldüğü toplantı bitti. 4 madde Oy Birliği kabul edilip komisyonlara gönderildi. Çameli Belediyesi Kasım  ayı 1. Birleşim kapatıldı. Belediye Meclisi 2019 yılı Kasım ayı Meclis Toplantısı 2. birleşim 04 Kasım 2019 Pazartesi Günü saat 14.00’de olarak olmasını oy birliği ile kabul edildi.     ÇAMELİ BELEDİYESİ GÜNDEMİNDE ŞU KONULARI GÖRÜŞTÜ:   1)- 5393 sayılı Belediye Kanun’unun 38/g ve 18/p maddesi gereğince, görev alanımızla ilgili konularda faaliyet gösteren, Türkiye  koordinatörlüğünü İzmir Seferihisar Belediyesinin yaptığı Cittaslow (Yavaş Şehir Birliği ) tüzüğünün kabul edilmesi, Cittaslow uluslararası ağına katılım başvurusu yapılması, adaylık süreci kapsamında başvuru ücretinin ödenmesi, başvurunun kabul edilmesi halinde her sene Cittaslow tarafından belirlenen yıllık aidatın ödenmesi, katılım başvurusunun kabul edilmesi halinde Cittaslow logosunun Belediyemizin turistik ve kültürel faaliyetlerinde kamusal kimliğinin bir parçası olarak kullanılması, Cittaslow için Belediye Başkanının delege seçilmesi, Cittaslow için Belediyemiz çalışanları arasından teknik temas kişisinin belirlenmesi ve tüm iş ve işlemler için Belediye Başkanı Sayın Cengiz ARSLAN’a yetki verilmesinin görüşülmesi.   2)- 5393 sayılı Belediye Kanun’unun 15. maddesi gereğince; hissesinin yüzde yüzü Belediyemize ait ÇAMBEL L.T.D. Ş.T.İ’nin Sosyal Güvenlik Kurumu borçlarına istinaden Belediyemizden borca yeter miktarda haczedilebilecek mal gösterilmesi hususunun görüşülmesi.   3)- 5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 68. ve 38/g maddeleri gereğince, İş Bankası Acıpayam Şubesinden kullanmış olduğumuz 2 adet cari kredinin faizlerin düşmesi sebebiyle İller Bankasından alınan teminat mektubunun revize  edilerek daha avantajlı faiz oranından yapılandırma işlemi yapılması ile ilgili ilgili tüm işlemleri yapmaya, sözleşme ve evrakları imzalamaya Belediye Başkanı Cengiz ARSLAN’a yetki verilmesinin görüşülmesi.   EK GÜNDEM   3194 sayılı İmar Kanununun 8.maddesi ve Mekânsal Planlar Yapım Yönetmeliğinin 26.maddesi gereğince, Çevre ve Şehircilik Bakanlığının UİP 39652 PİN numaralı Denizli İli Çameli İlçesi Yunuspınarı Mahallesi 299 ada 17 nolu parsel ile ilgili olarak üst kademe plan kararlarına uygunluğunun sağlanması amacıyla hazırlanan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Revizyonu    

Çameli Belediye Meclisi'nin Kası Ayı Olağan Toplantısı Belediye Başkan ı Cengiz Arslan yönetiminde yapıldı.

 

Çameli Belediye Meclisi’nin Kasım Ayı Olağan Toplantısı Belediye Başkanı Cengiz Arslan Başkanlığında gerçekleştirildi. Yoklama ve açılışın ardından, gelen yazılar gündeme alınarak değerlendirildi. Ek gündemle birlikte toplam 4 maddenin görüşüldüğü toplantı bitti. 4 madde Oy Birliği kabul edilip komisyonlara gönderildi. Çameli Belediyesi Kasım  ayı 1. Birleşim kapatıldı. Belediye Meclisi 2019 yılı Kasım ayı Meclis Toplantısı 2. birleşim 04 Kasım 2019 Pazartesi Günü saat 14.00’de olarak olmasını oy birliği ile kabul edildi.

 

 

ÇAMELİ BELEDİYESİ GÜNDEMİNDE ŞU KONULARI GÖRÜŞTÜ:

 

1)- 5393 sayılı Belediye Kanun’unun 38/g ve 18/p maddesi gereğince, görev alanımızla ilgili konularda faaliyet gösteren, Türkiye  koordinatörlüğünü İzmir Seferihisar Belediyesinin yaptığı Cittaslow (Yavaş Şehir Birliği ) tüzüğünün kabul edilmesi, Cittaslow uluslararası ağına katılım başvurusu yapılması, adaylık süreci kapsamında başvuru ücretinin ödenmesi, başvurunun kabul edilmesi halinde her sene Cittaslow tarafından belirlenen yıllık aidatın ödenmesi, katılım başvurusunun kabul edilmesi halinde Cittaslow logosunun Belediyemizin turistik ve kültürel faaliyetlerinde kamusal kimliğinin bir parçası olarak kullanılması, Cittaslow için Belediye Başkanının delege seçilmesi, Cittaslow için Belediyemiz çalışanları arasından teknik temas kişisinin belirlenmesi ve tüm iş ve işlemler için Belediye Başkanı Sayın Cengiz ARSLAN’a yetki verilmesinin görüşülmesi.

 

2)- 5393 sayılı Belediye Kanun’unun 15. maddesi gereğince; hissesinin yüzde yüzü Belediyemize ait ÇAMBEL L.T.D. Ş.T.İ’nin Sosyal Güvenlik Kurumu borçlarına istinaden Belediyemizden borca yeter miktarda haczedilebilecek mal gösterilmesi hususunun görüşülmesi.

 

3)- 5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 68. ve 38/g maddeleri gereğince, İş Bankası Acıpayam Şubesinden kullanmış olduğumuz 2 adet cari kredinin faizlerin düşmesi sebebiyle İller Bankasından alınan teminat mektubunun revize  edilerek daha avantajlı faiz oranından yapılandırma işlemi yapılması ile ilgili ilgili tüm işlemleri yapmaya, sözleşme ve evrakları imzalamaya Belediye Başkanı Cengiz ARSLAN’a yetki verilmesinin görüşülmesi.

 

EK GÜNDEM

 

3194 sayılı İmar Kanununun 8.maddesi ve Mekânsal Planlar Yapım Yönetmeliğinin 26.maddesi gereğince, Çevre ve Şehircilik Bakanlığının UİP 39652 PİN numaralı Denizli İli Çameli İlçesi Yunuspınarı Mahallesi 299 ada 17 nolu parsel ile ilgili olarak üst kademe plan kararlarına uygunluğunun sağlanması amacıyla hazırlanan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Revizyonu

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.