Çameli Belediyesi Hestourex fuarında yerini aldı

TEKNOLOJİ 05.04.2017 - 09:57, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çameli Belediyesi Hestourex fuarında yerini aldı

Çameli Belediyesi Hestourex Dünya Sağlık Spor Turizmi Kongre ve Fuarını 6-9 Nisan 2017 tarihlerinde Anfaş Antalya Fuar merkezinde yerini alacak.

İlçemizde turizmi 12 aya yaymak, kitle turizm hareketlerinden ayrı nitelikli turizm hareketi sağlamak amacı ile Dışişleri Bakanımız Antalya MilletVekilimiz Sayın Mevlüt Çavuşoğlu’nun destekleriyle yola çıkan ve şu anda Ekonomi Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Turizm Bakanlığı ve Kalkınma Bakanlığımızın desteklerini de alan Hestourex Dünya Sağlık Spor Turizmi Kongre ve Fuarını 6-9 Nisan 2017 tarihlerinde Anfaş Antalya Fuar merkezine Çameli Belediyesi fuarda yerini alacak.     Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan konuyla ilgili yaptığı açıklamada, fuarda açılacak stantta Çameli'nin turistik, tarihi ve doğal güzelliklerinin tanıtılacağını ve ziyaretçilere Çameli'nin özgü doğal ürünlerin ikram edileceğini bildirdi. Hestourex Dünya Sağlık Spor Turizmi Kongre ve Fuarı diğer fuarlardan çok farklı organisazyon turizm firmaları ve acenteleri ile ikili görüşmeler yapılarak İlçemizde Macera sporu,doğa turizmi,yamaç paraşütü,Kanyon Gezileri,Alternatif Turizmi ,Taş evler,Bisiklet turları hedef pazarlarına uygun grupları seçerek hestourex takımı ile koordineli bir şekilde ikili görüşme planları hazırlanacak İlçemize tur acenteların yurtdışındaki çalışma ofislerinden uygun turizm alanlarına misafir getirilmesi hedefleniyor   2017 Çameli için verimli olur diye düşünüyorum. Beklentimiz, geçen seneye göre ilçemizde iyi turizm geçirmek. Yurt dışı fuarları için de görüşmeler devam ediyor, onlar da belli olacak." 20178 turizmin canlandırılmasına dönük çalışmalara şimdiden başladıklarını anlatan Arslan , Ülkemizde düzenlenecek diğer turizm fuarlara da katılacaklarını dile getirdi.
Çameli Belediyesi Hestourex Dünya Sağlık Spor Turizmi Kongre ve Fuarını 6-9 Nisan 2017 tarihlerinde Anfaş Antalya Fuar merkezinde yerini alacak.

İlçemizde turizmi 12 aya yaymak, kitle turizm hareketlerinden ayrı nitelikli turizm hareketi sağlamak amacı ile Dışişleri Bakanımız Antalya MilletVekilimiz Sayın Mevlüt Çavuşoğlu’nun destekleriyle yola çıkan ve şu anda Ekonomi Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Turizm Bakanlığı ve Kalkınma Bakanlığımızın desteklerini de alan Hestourex Dünya Sağlık Spor Turizmi Kongre ve Fuarını 6-9 Nisan 2017 tarihlerinde Anfaş Antalya Fuar merkezine Çameli Belediyesi fuarda yerini alacak.

 

 

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan konuyla ilgili yaptığı açıklamada, fuarda açılacak stantta Çameli'nin turistik, tarihi ve doğal güzelliklerinin tanıtılacağını ve ziyaretçilere Çameli'nin özgü doğal ürünlerin ikram edileceğini bildirdi. Hestourex Dünya Sağlık Spor Turizmi Kongre ve Fuarı diğer fuarlardan çok farklı organisazyon turizm firmaları ve acenteleri ile ikili görüşmeler yapılarak İlçemizde Macera sporu,doğa turizmi,yamaç paraşütü,Kanyon Gezileri,Alternatif Turizmi ,Taş evler,Bisiklet turları hedef pazarlarına uygun grupları seçerek hestourex takımı ile koordineli bir şekilde ikili görüşme planları hazırlanacak İlçemize tur acenteların yurtdışındaki çalışma ofislerinden uygun turizm alanlarına misafir getirilmesi hedefleniyor

 

2017 Çameli için verimli olur diye düşünüyorum. Beklentimiz, geçen seneye göre ilçemizde iyi turizm geçirmek. Yurt dışı fuarları için de görüşmeler devam ediyor, onlar da belli olacak." 20178 turizmin canlandırılmasına dönük çalışmalara şimdiden başladıklarını anlatan Arslan , Ülkemizde düzenlenecek diğer turizm fuarlara da katılacaklarını dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.