Çameli Belediyesi’ne İki Ödül Birden

DENİZLİ 20.07.2020 - 17:47, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Çameli Belediyesi’ne İki Ödül Birden

Akdeniz Belediyeler Birliği (AKBB) tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen Akdeniz Belediyecilik Proje Yarışması’nda dereceye giren belediyeler ödüllendirildi. Çameli Belediyesi iki kategori dalında 1’incilik ve 3’üncülük ödülü kazandı.   AKBB’nin bu yıl beşincisini düzenlediği Akdeniz Belediyecilik Proje Yarışması’nın ödül töreni, Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.     BAŞARI ÖDÜLLERİNE BİR YENİSİ EKLENDİ Akdeniz Belediyeler Birliği tarafından bu yıl 5. düzenlenen Akdeniz Belediyecilik Proje Yarışması’na Çameli Belediyesi,  Çameli Spor Turizmi Tanıtım Filmi Projesi, Çameli Belediyesi Kalite Yolunda İlerliyor Projesi, Çameli Eko turizm Altyapı Geliştirme Projesi ve Takipte Kal, Hayata Bağlan Projeleri olmak üzere 4 projeyle katıldı.   Proje yarışmasında Çameli Belediyesi, İyi Yönetim ve Halkla İlişkiler Çalışmaları kategorisinde,  Çameli Spor Turizmi Tanıtım Filmi Projesi ile 1.’lik ödüne layık görüldü. Çameli Belediyesi ikinci ödülünü ise, İyi Yönetim ve Halkla İlişkiler Çalışmaları Projeleri Kategorisinde ise, Çameli Eko turizm Altyapı Geliştirme Projesinde 3.’lük ödülüne layık görüldü.     ARSLAN “BU GURUR ÇAMELİ’MİZİN VE DENİZLİ’MİZİN Akdeniz Belediyeler Birliği tarafından organize edilen ödül töreninde, 2 dev projesi ile ödüllendirilen Çameli Belediyesi’nin ödülünü Başkan Arslan, Akdeniz Belediyeler Birliği ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün elinden aldı.   Başkan Cengiz Arslan; “Sosyal projelerde olduğu gibi insan odaklı çalışıyoruz. İlçe Turizm faaliyetlerimizi genişlettik, özellikle spor turizmine önem verdik. Yamaç paraşütü olsun, dağ maratonu,  bisiklet şampiyonu ve ekstreem sporları her yıl daha da attırdık.  Ancak var gücümüzle çalışarak bu rüyayı kısa bir sürede gerçekleştirdik. Turizmle ziyaretçi sayısını kat ve kat arttırdık. Çameli Eko turizm Altyapı Geliştirme Projesi çalışmalarımızla Çameli ilçemizin gelişimine katkı koymak, ilçeye bugüne kadar görmediği tüm hizmetleri getirmek için gece gündüz çalışıyoruz. İlçemizin çağdaş ve modern gelişimine katkı sağlayan projelerimizin ödüllendirilmesi de bizi mutlu ediyor. Bu gurur Çameli’mizin ve Denizli’mizin gururudur” dedi.     Akdenizli Belediyeler Birliği Turizm Komisyon Üyeliğine de seçine Başkan Arslan, “ Bize destek veren Çamelili hemşerilerime ve projelerde emeği geçen mesai arkadaşlarıma ayrıca bu ödülleri, Çameli Belediyemize layık gören Akdeniz Belediyeler Birliği ve Kepez Belediye Başkanımız Hakan Tütüncü’ye, Akdeniz Belediyeler Birliği’ne ve Projeye Mali Desteklerinden dolayı Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) ya teşekkür ediyorum. Bu değerli ödüllerin Çameli’mize ve Belediyemize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.    

Akdeniz Belediyeler Birliği (AKBB) tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen Akdeniz Belediyecilik Proje Yarışması’nda dereceye giren belediyeler ödüllendirildi. Çameli Belediyesi iki kategori dalında 1’incilik ve 3’üncülük ödülü kazandı.

 

AKBB’nin bu yıl beşincisini düzenlediği Akdeniz Belediyecilik Proje Yarışması’nın ödül töreni, Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

 

 

BAŞARI ÖDÜLLERİNE BİR YENİSİ EKLENDİ

Akdeniz Belediyeler Birliği tarafından bu yıl 5. düzenlenen Akdeniz Belediyecilik Proje Yarışması’na Çameli Belediyesi,  Çameli Spor Turizmi Tanıtım Filmi Projesi, Çameli Belediyesi Kalite Yolunda İlerliyor Projesi, Çameli Eko turizm Altyapı Geliştirme Projesi ve Takipte Kal, Hayata Bağlan Projeleri olmak üzere 4 projeyle katıldı.

 

Proje yarışmasında Çameli Belediyesi, İyi Yönetim ve Halkla İlişkiler Çalışmaları kategorisinde,  Çameli Spor Turizmi Tanıtım Filmi Projesi ile 1.’lik ödüne layık görüldü. Çameli Belediyesi ikinci ödülünü ise, İyi Yönetim ve Halkla İlişkiler Çalışmaları Projeleri Kategorisinde ise, Çameli Eko turizm Altyapı Geliştirme Projesinde 3.’lük ödülüne layık görüldü.

 

 

ARSLAN “BU GURUR ÇAMELİ’MİZİN VE DENİZLİ’MİZİN

Akdeniz Belediyeler Birliği tarafından organize edilen ödül töreninde, 2 dev projesi ile ödüllendirilen Çameli Belediyesi’nin ödülünü Başkan Arslan, Akdeniz Belediyeler Birliği ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün elinden aldı.

 

Başkan Cengiz Arslan; “Sosyal projelerde olduğu gibi insan odaklı çalışıyoruz. İlçe Turizm faaliyetlerimizi genişlettik, özellikle spor turizmine önem verdik. Yamaç paraşütü olsun, dağ maratonu,  bisiklet şampiyonu ve ekstreem sporları her yıl daha da attırdık.  Ancak var gücümüzle çalışarak bu rüyayı kısa bir sürede gerçekleştirdik. Turizmle ziyaretçi sayısını kat ve kat arttırdık. Çameli Eko turizm Altyapı Geliştirme Projesi çalışmalarımızla Çameli ilçemizin gelişimine katkı koymak, ilçeye bugüne kadar görmediği tüm hizmetleri getirmek için gece gündüz çalışıyoruz. İlçemizin çağdaş ve modern gelişimine katkı sağlayan projelerimizin ödüllendirilmesi de bizi mutlu ediyor. Bu gurur Çameli’mizin ve Denizli’mizin gururudur” dedi.

 

 

Akdenizli Belediyeler Birliği Turizm Komisyon Üyeliğine de seçine Başkan Arslan, “ Bize destek veren Çamelili hemşerilerime ve projelerde emeği geçen mesai arkadaşlarıma ayrıca bu ödülleri, Çameli Belediyemize layık gören Akdeniz Belediyeler Birliği ve Kepez Belediye Başkanımız Hakan Tütüncü’ye, Akdeniz Belediyeler Birliği’ne ve Projeye Mali Desteklerinden dolayı Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) ya teşekkür ediyorum. Bu değerli ödüllerin Çameli’mize ve Belediyemize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.