Çameli Cuma Namazına Hazır

DENİZLİ 28.05.2020 - 14:53, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Çameli Cuma Namazına Hazır

Korona virüs salgınında normalleşme sürecinin başlamasıyla birlikte Çameli ilçe genelinde camiler ilk Cuma namazı için hazırlanıyor.   Çameli Merkezde Cuma namazı alanı olarak belirlenen İlçe Otogarı Arkasındaki namaz kılınacak alan Belediye ekiplerince suyla yıkanarak dezenfekte edildi. Ekipler Korona virüs salgını nedeniyle alınan tedbirler gereğince ibadete ara verilen camilerin bahçeleri ile alanları cuma namazı için hazırlıyor.   Yapılan Çalışmaları yerinde denetleyen Çameli Kaymakamı Didem Dinç Özay ve Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ve İlçe Müftüsü Fatih Bütün ile birlikte Namaz kılınacak alanda sosyal mesafe kurallarına göre dizaynı giriş ve çıkışların belirlenmesi, sosyal mesafe çizgileri alanları gibi birçok konuda istişarede bulundu.     Başkan Arslan; “Korona virüsün ülkemizde görüldüğü ilk günden bu yana ilçemizde ortaya koyduğumuz mücadeleyle ilçemizde herhangi bir sorun yaşanmaması için özenle çalıştık. Salgın sürecinde ibadethanelerimize rutin hijyen çalışmaları gerçekleştirdik Koronavirüs tedbirleri kapsamında bir süredir cami ve mescitlerde Cuma namazı kılınmıyordu. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığında gerçekleştiren kabine toplantısında Bilim Kurulu’nun önerileri doğrultusunda ve belirlenen kurallara uyulması şartıyla öğle, ikindi ve Cuma namazlarının camilerde kılınmasına izin verildi. Alınan tedbirleri incelemek için buradayız. Cuma namazımızı eda edeceğimiz bir ortam hazırlıyoruz.     BÜYÜK BİR ÖZLEM VAR Sosyal mesafe kuralları çerçevesinde cuma namazının uzun bir aradan sonra eda edecek olmanın heyecanını yaşadıklarını söyleyen Başkan Arslan . Lütfen sosyal mesafe kurallarına riayet ederek kurallara uyup, kişisel hijyenimize dikkat edip, Cuma namazını eda edeceğiz dedi

Korona virüs salgınında normalleşme sürecinin başlamasıyla birlikte Çameli ilçe genelinde camiler ilk Cuma namazı için hazırlanıyor.

 

Çameli Merkezde Cuma namazı alanı olarak belirlenen İlçe Otogarı Arkasındaki namaz kılınacak alan Belediye ekiplerince suyla yıkanarak dezenfekte edildi. Ekipler Korona virüs salgını nedeniyle alınan tedbirler gereğince ibadete ara verilen camilerin bahçeleri ile alanları cuma namazı için hazırlıyor.

 

Yapılan Çalışmaları yerinde denetleyen Çameli Kaymakamı Didem Dinç Özay ve Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ve İlçe Müftüsü Fatih Bütün ile birlikte Namaz kılınacak alanda sosyal mesafe kurallarına göre dizaynı giriş ve çıkışların belirlenmesi, sosyal mesafe çizgileri alanları gibi birçok konuda istişarede bulundu.

 

 

Başkan Arslan; “Korona virüsün ülkemizde görüldüğü ilk günden bu yana ilçemizde ortaya koyduğumuz mücadeleyle ilçemizde herhangi bir sorun yaşanmaması için özenle çalıştık. Salgın sürecinde ibadethanelerimize rutin hijyen çalışmaları gerçekleştirdik Koronavirüs tedbirleri kapsamında bir süredir cami ve mescitlerde Cuma namazı kılınmıyordu. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığında gerçekleştiren kabine toplantısında Bilim Kurulu’nun önerileri doğrultusunda ve belirlenen kurallara uyulması şartıyla öğle, ikindi ve Cuma namazlarının camilerde kılınmasına izin verildi. Alınan tedbirleri incelemek için buradayız. Cuma namazımızı eda edeceğimiz bir ortam hazırlıyoruz.

 

 

BÜYÜK BİR ÖZLEM VAR

Sosyal mesafe kuralları çerçevesinde cuma namazının uzun bir aradan sonra eda edecek olmanın heyecanını yaşadıklarını söyleyen Başkan Arslan . Lütfen sosyal mesafe kurallarına riayet ederek kurallara uyup, kişisel hijyenimize dikkat edip, Cuma namazını eda edeceğiz dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.