Çameli’de 65 yaş üstü vatandaşlara gıda ve hijyen seti hediyesi

DENİZLİ 24.05.2020 - 19:26, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Çameli’de 65 yaş üstü vatandaşlara gıda ve hijyen seti hediyesi

Koronavirüsle mücadele çalışmaları kapsamında Çameli ilçe genelinde 65 yaş üstü, kronik rahatsızlığı olanlar ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik gıda paketi ve hijyen paketi verildi.   Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan “Dünyayı etkisi altına alan Covid-19 ve etkileriyle mücadelemizi kararlı bir şekilde sürdürürken bu süreçte 65 yaş üstü vatandaşlarımızı yalnız bırakmadık. Yaşlılarımızın bizlerin değer hazinesi, kıymetlilerimiz. İhtiyaç duydukları alanlara yönelik faaliyetler gösteriyoruz. Ramazan ayının gelmesi ile Kızılay işbirliği içerisinde birlikte farklı bir çalışmayı hayata geçirdiklerini anlatarak, “Ramazan ayının belirli günlerinde farklı mahallelerde vatandaşlarımıza sıcak Ramazan pidesi ulaştırdık. "65 Yaş Üstü ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza Ramazan Bayramı öncesi hijyen ve gıda setini verdik Tek istediğimiz onların sağlıklı ve huzurlu olmaları ve evde kalmalarıdır" dedi.   Başkan Arslan;  "Kızılay’a gıda ve hijyen paketi desteklerinden dolayı teşekkür ederiz" dedi.    

Koronavirüsle mücadele çalışmaları kapsamında Çameli ilçe genelinde 65 yaş üstü, kronik rahatsızlığı olanlar ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik gıda paketi ve hijyen paketi verildi.

 

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan “Dünyayı etkisi altına alan Covid-19 ve etkileriyle mücadelemizi kararlı bir şekilde sürdürürken bu süreçte 65 yaş üstü vatandaşlarımızı yalnız bırakmadık. Yaşlılarımızın bizlerin değer hazinesi, kıymetlilerimiz. İhtiyaç duydukları alanlara yönelik faaliyetler gösteriyoruz. Ramazan ayının gelmesi ile Kızılay işbirliği içerisinde birlikte farklı bir çalışmayı hayata geçirdiklerini anlatarak, “Ramazan ayının belirli günlerinde farklı mahallelerde vatandaşlarımıza sıcak Ramazan pidesi ulaştırdık. "65 Yaş Üstü ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza Ramazan Bayramı öncesi hijyen ve gıda setini verdik Tek istediğimiz onların sağlıklı ve huzurlu olmaları ve evde kalmalarıdır" dedi.

 

Başkan Arslan;  "Kızılay’a gıda ve hijyen paketi desteklerinden dolayı teşekkür ederiz" dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.