Çameli'de ana caddelerde sıcak asfalt çalışmaları tamamlandı

DENİZLİ 09.09.2019 - 11:12, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Çameli'de ana caddelerde sıcak asfalt çalışmaları tamamlandı

Denizli Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Çameli merkezindeki ana caddelerde yürüttüğü sıcak asfalt çalışmaları tamamlanarak Çameli li vatandaşlarımızın kullanımına hazır hale getirildi.   Altyapı Çalışmalarının çalışmalarının ardından seri bir şekilde sıcak asfalt serimi yapan ekiplerin de çalışmalarını tamamlanmasının ardından yol çizgileri de çekilerek çalışmalar tamamlandı. Hızlı bir şekilde tamamlanmasıyla Çamelili vatandaşlar ve esnafların büyük takdirini ve beğenisini kazanan çalışmalar hakkında konuşan Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan “Kar-kış, yağmur-çamur demeden gecesini gündüzüne katarak ilçemizin alt yapısını tamamladık. Büyükşehir ekiplerimiz sıcak asfalt çalışmalarında nihayete eriştiler. Sözümüzü yerine getirmenin ve hemşerilerimizin beğenisini kazanmanın bahtiyarlığı içerisindeyiz.   En iyisini hak eden Çameli’mizde mahallelerimizin ardından ana caddelerimizde hak ettiği güzelliğe kavuşarak hemşerilerimizin hizmetine hazır hale getirilmiştir. . Caddelerimizin daha modern bir görünüme kavuşması, araç ve yayalarda trafik güvenliğinin sağlanması için asfaltlama çalışması tamamlanan yerlerde çizgi çalışmalarımızı da tamamlamış oldu Bu vesileyle Sıcak Asfalt Çalışmaları nedeniyle Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan'a teşekkür ediyor, bizden dua ve desteklerini esirgemeyen kıymetli hemşerilerime de hayırlı olmasını diliyorum.     MUHTAR VE MAHALLE SAKİNLERİNDEN TEŞEKKÜR İlçe Merkezinde yürütülen sıcak asfalt kaplama çalışmalarını izleyen mahalle sakinleri yollarının sıcak asfaltla kaplanmasından dolayı oldukça memnun olduklarını ifade ederek Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve ekibine teşekkür ettiler.   BAŞKAN’DAN İLÇE HALKINA TEŞEKKÜR Başkan Arslan İlçemizde gerçekleşen alt yapı çalışmaları ve yol düzenleme çalışmalarından dolayı ilçe merkezinde yaşayan halkın sabır ve anlayışla çalışmaları izlediğini çalışmalar nedeniyle toza kaldıklarını belirtti Başkan Arslan cefa’nın sonu sefa derler ya işte çalışmalarının sonunda ilçemiz güzelliğe kavuştu Halkımızın alt yapı çalışmalarından sıcak asfalt çalışmalarına kadar gösterdikleri gösterdikleri sağ duyu ,sabır ve anlayıştan dolayı minnettar olduğunu söyledi.    

Denizli Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Çameli merkezindeki ana caddelerde yürüttüğü sıcak asfalt çalışmaları tamamlanarak Çameli li vatandaşlarımızın kullanımına hazır hale getirildi.

 

Altyapı Çalışmalarının çalışmalarının ardından seri bir şekilde sıcak asfalt serimi yapan ekiplerin de çalışmalarını tamamlanmasının ardından yol çizgileri de çekilerek çalışmalar tamamlandı. Hızlı bir şekilde tamamlanmasıyla Çamelili vatandaşlar ve esnafların büyük takdirini ve beğenisini kazanan çalışmalar hakkında konuşan Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan “Kar-kış, yağmur-çamur demeden gecesini gündüzüne katarak ilçemizin alt yapısını tamamladık. Büyükşehir ekiplerimiz sıcak asfalt çalışmalarında nihayete eriştiler. Sözümüzü yerine getirmenin ve hemşerilerimizin beğenisini kazanmanın bahtiyarlığı içerisindeyiz.

 

En iyisini hak eden Çameli’mizde mahallelerimizin ardından ana caddelerimizde hak ettiği güzelliğe kavuşarak hemşerilerimizin hizmetine hazır hale getirilmiştir. . Caddelerimizin daha modern bir görünüme kavuşması, araç ve yayalarda trafik güvenliğinin sağlanması için asfaltlama çalışması tamamlanan yerlerde çizgi çalışmalarımızı da tamamlamış oldu Bu vesileyle Sıcak Asfalt Çalışmaları nedeniyle Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan'a teşekkür ediyor, bizden dua ve desteklerini esirgemeyen kıymetli hemşerilerime de hayırlı olmasını diliyorum.

 

 

MUHTAR VE MAHALLE SAKİNLERİNDEN TEŞEKKÜR

İlçe Merkezinde yürütülen sıcak asfalt kaplama çalışmalarını izleyen mahalle sakinleri yollarının sıcak asfaltla kaplanmasından dolayı oldukça memnun olduklarını ifade ederek Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve ekibine teşekkür ettiler.

 

BAŞKAN’DAN İLÇE HALKINA TEŞEKKÜR


Başkan Arslan İlçemizde gerçekleşen alt yapı çalışmaları ve yol düzenleme çalışmalarından dolayı ilçe merkezinde yaşayan halkın sabır ve anlayışla çalışmaları izlediğini çalışmalar nedeniyle toza kaldıklarını belirtti Başkan Arslan cefa’nın sonu sefa derler ya işte çalışmalarının sonunda ilçemiz güzelliğe kavuştu Halkımızın alt yapı çalışmalarından sıcak asfalt çalışmalarına kadar gösterdikleri gösterdikleri sağ duyu ,sabır ve anlayıştan dolayı minnettar olduğunu söyledi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.