Çameli'de Dağ Bisikleti Maratonunun 4.'sü düzenlendi

SPOR 19.08.2019 - 09:12, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Çameli'de Dağ Bisikleti Maratonunun 4.'sü düzenlendi

Çameli Kaymakamlığı, Çameli Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından Çameli ilçesinde Pazar Günü Uluslararası Çameli Dağ Bisikleti Maraton Şampiyonası düzenlendi.   Uluslararası Çameli Dağ Bisikleti Maraton Şampiyonasına farklı illerden 8 takımla 57 sporcu ve ferdi sporcularımızda katıldı. Çameli Belediyesi önünde Başkan Cengiz Arslan tarafından verilen start ile başlayan yarış, Bıçakçı, Düzençam, Yaylacık Yol ayrımı, Gürsu buhugediği, Karkın, Taşlıkbaşı, Taşçılar mezarlığı Elmalı Mahallesi güzergahında ilerleyen sporcuların son durağı Elmalı Mahallesi Muhtarlığı önü oldu.     Çameli’de 1500 metre yükseklikte etrafı çam ormanlarıyla kaplı ve doğal güzellikleri ile dolu Maraton boyunca bisikletçilerin güvenliğini Güvenlik Güçleri ve Akut Kurtarma ekipleri belli noktalarda durarak yarışmanın güvenli ve huzurlu geçmesi için yoğun çaba gösterdi. Bisikletçilerin su ve sıvı ihtiyaçların giderilmesi için yol güzergâhlarında su takviyesi yapıldı.   Belediye olarak bisiklet sporuna çok önem verdiklerini söyleyen Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan “Yarışmaya Farklı illerden 8 takımla 57 sporcumuz ve ferdi sporcularımızda katıldı. Kazasız belasız güzel bir yarışma oldu. Belediye olarak bisiklet sporuna çok önem veriyoruz. Seneye inşallah daha çok bisiklet severleri ve sporcuları bu yarışmalara katılmaya davet ediyorum. Yarışmada başarılı olan tüm sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Yarışmada emeği geçen başta Gençlik Spor Bakanlığımıza, İl Müdürlüğümüze ve Bisiklet Federasyonu’na çok teşekkür ederim.” dedi. Her geçen yıl daha iyiye giden bu tür organizasyonlarımızı gelecek yıllarda da çeşitlendirerek arttırmayı hedefliyoruz” dedi.     Çameli Kaymakamı Didem Dinç Çameli Dağ Bisikleti Kupası Şampiyonası, bundan sonra daha fazla destek verip geliştireceğiz ve daha iyi yerlere getireceğiz. Bu tür organizasyonlar Çameli’nin turizmine de katkı sağlıyor. Emeği geçen herkese, özellikle de sporculara çok teşekkür ediyorum” dedi.     DERECEYE GİREN SPORCULAR ÖDÜLLERİNİ ALDI Yapılan konuşmaların ardından Elite Erkekler, Elite Bayanlar 50+Master Erkek, 40+ Master Erkek 30+ Master Erkek, Klasmanında derece alan sporculara ödüllerini Çameli Kaymakamı Didem Dinç, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Çameli Jandarma Komutanı Hamza Çil, Türkiye Bisiklet Fedarasyon Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Zeki Kutlu , Çameli İlçe Gençlik Spor Müdürü Metin Dağlı’dan aldı.     YARIŞMANIN BİRİNCİSİ EMRE YAVUZ 2 Saat 09 dakika ile dereceye girmekten duyduğu mutluluğu dile getiren Emre Yavuz, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ‘a desteklerinden dolayı teşekkür etti. Mücadeleyi tamamlayan yarışçılar parkurun doğal güzellikleri ile Türkiye’nin en özel parkurlarından biri olduğunu, dik tırmanış ve inişleriyle heyecan dolu bir yarış imkânı bulduklarını söylediler.   Yarışma Sonunda Elmalı Mahallesi Muhtarlığı tarafından hazırlanan Tüm Sporculara ve Gelen konuklara yemek ikramında bulunuldu.  

Çameli Kaymakamlığı, Çameli Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından Çameli ilçesinde Pazar Günü Uluslararası Çameli Dağ Bisikleti Maraton Şampiyonası düzenlendi.

 

Uluslararası Çameli Dağ Bisikleti Maraton Şampiyonasına farklı illerden 8 takımla 57 sporcu ve ferdi sporcularımızda katıldı. Çameli Belediyesi önünde Başkan Cengiz Arslan tarafından verilen start ile başlayan yarış, Bıçakçı, Düzençam, Yaylacık Yol ayrımı, Gürsu buhugediği, Karkın, Taşlıkbaşı, Taşçılar mezarlığı Elmalı Mahallesi güzergahında ilerleyen sporcuların son durağı Elmalı Mahallesi Muhtarlığı önü oldu.

 

 

Çameli’de 1500 metre yükseklikte etrafı çam ormanlarıyla kaplı ve doğal güzellikleri ile dolu Maraton boyunca bisikletçilerin güvenliğini Güvenlik Güçleri ve Akut Kurtarma ekipleri belli noktalarda durarak yarışmanın güvenli ve huzurlu geçmesi için yoğun çaba gösterdi. Bisikletçilerin su ve sıvı ihtiyaçların giderilmesi için yol güzergâhlarında su takviyesi yapıldı.

 

Belediye olarak bisiklet sporuna çok önem verdiklerini söyleyen Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan “Yarışmaya Farklı illerden 8 takımla 57 sporcumuz ve ferdi sporcularımızda katıldı. Kazasız belasız güzel bir yarışma oldu. Belediye olarak bisiklet sporuna çok önem veriyoruz. Seneye inşallah daha çok bisiklet severleri ve sporcuları bu yarışmalara katılmaya davet ediyorum. Yarışmada başarılı olan tüm sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Yarışmada emeği geçen başta Gençlik Spor Bakanlığımıza, İl Müdürlüğümüze ve Bisiklet Federasyonu’na çok teşekkür ederim.” dedi. Her geçen yıl daha iyiye giden bu tür organizasyonlarımızı gelecek yıllarda da çeşitlendirerek arttırmayı hedefliyoruz” dedi.

 

 

Çameli Kaymakamı Didem Dinç Çameli Dağ Bisikleti Kupası Şampiyonası, bundan sonra daha fazla destek verip geliştireceğiz ve daha iyi yerlere getireceğiz. Bu tür organizasyonlar Çameli’nin turizmine de katkı sağlıyor. Emeği geçen herkese, özellikle de sporculara çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

DERECEYE GİREN SPORCULAR ÖDÜLLERİNİ ALDI

Yapılan konuşmaların ardından Elite Erkekler, Elite Bayanlar 50+Master Erkek, 40+ Master Erkek 30+ Master Erkek, Klasmanında derece alan sporculara ödüllerini Çameli Kaymakamı Didem Dinç, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Çameli Jandarma Komutanı Hamza Çil, Türkiye Bisiklet Fedarasyon Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Zeki Kutlu , Çameli İlçe Gençlik Spor Müdürü Metin Dağlı’dan aldı.

 

 

YARIŞMANIN BİRİNCİSİ EMRE YAVUZ

2 Saat 09 dakika ile dereceye girmekten duyduğu mutluluğu dile getiren Emre Yavuz, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ‘a desteklerinden dolayı teşekkür etti. Mücadeleyi tamamlayan yarışçılar parkurun doğal güzellikleri ile Türkiye’nin en özel parkurlarından biri olduğunu, dik tırmanış ve inişleriyle heyecan dolu bir yarış imkânı bulduklarını söylediler.

 

Yarışma Sonunda Elmalı Mahallesi Muhtarlığı tarafından hazırlanan Tüm Sporculara ve Gelen konuklara yemek ikramında bulunuldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.