Çameli’de e-nabız sistemi anlatıldı

SAĞLIK 07.08.2019 - 13:15, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Çameli’de e-nabız sistemi anlatıldı

Çameli Devlet Hastanesi’nde e-nabız farkındalığını arttırmak için stand kuruldu. Vatandaşlara e-nabız hakkında broşür dağıtıldı bilgi verildi.   Sağlık Bakanlığı tarafından 1 Ocak 2015 tarihinden itibaren uygulamaya konan, sağlık hizmeti alınan sağlık kuruluşlarında, başvuru ile konulan teşhis, tahlil, tıbbi görüntü, reçete, alerji ve benzeri bilgilere ulaşılabilen sistem olan e-nabız Çameli Devlet Hastanesi’nde anlatıldı.   Açılan e-nabız standında, hastalara hasta yakınlarına ve sağlık çalışanları bilgilendirilerek farkındalık oluşturuldu.   E NABIZ NEDİR? e-Nabız kişisel sağlık bilgilerinizi yönetebileceğiniz, T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından uygulamaya sokulan, Türkiye’nin güvenilir kişisel sağlık kaydı sistemidir.    

Çameli Devlet Hastanesi’nde e-nabız farkındalığını arttırmak için stand kuruldu. Vatandaşlara e-nabız hakkında broşür dağıtıldı bilgi verildi.

 

Sağlık Bakanlığı tarafından 1 Ocak 2015 tarihinden itibaren uygulamaya konan, sağlık hizmeti alınan sağlık kuruluşlarında, başvuru ile konulan teşhis, tahlil, tıbbi görüntü, reçete, alerji ve benzeri bilgilere ulaşılabilen sistem olan e-nabız Çameli Devlet Hastanesi’nde anlatıldı.

 

Açılan e-nabız standında, hastalara hasta yakınlarına ve sağlık çalışanları bilgilendirilerek farkındalık oluşturuldu.

 

E NABIZ NEDİR?

e-Nabız kişisel sağlık bilgilerinizi yönetebileceğiniz, T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından uygulamaya sokulan, Türkiye’nin güvenilir kişisel sağlık kaydı sistemidir.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.