Çameli'de Ekili Alanda Yangın Çıktı

ASAYİŞ 06.08.2020 - 14:27, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Çameli'de Ekili Alanda Yangın Çıktı

Denizli'nin Çameli ilçesinde ekili alanda henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan yangında, 8 dönüm ekili alan küle döndü.   Yangın, Çameli İlçesi Arıkaya Mahallesi, Pırnaz Yolu mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Talip Yıldırım'a ait buğday ekili arazide henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Rüzgarında etkisiyle kısa süre içerisinde büyüyen yangın, alana yayıldı. 8 dönümün küle döndüğü yangın, itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucunda söndürüldü.   Yangına Çameli ve Gölhisar ilçe itfaiye ekipleri ile Çameli orman işletme müdürlüğü müdahale etti. Soğutma çalışmaları devam ediyor.  

Denizli'nin Çameli ilçesinde ekili alanda henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan yangında, 8 dönüm ekili alan küle döndü.

 

Yangın, Çameli İlçesi Arıkaya Mahallesi, Pırnaz Yolu mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Talip Yıldırım'a ait buğday ekili arazide henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Rüzgarında etkisiyle kısa süre içerisinde büyüyen yangın, alana yayıldı. 8 dönümün küle döndüğü yangın, itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucunda söndürüldü.

 

Yangına Çameli ve Gölhisar ilçe itfaiye ekipleri ile Çameli orman işletme müdürlüğü müdahale etti. Soğutma çalışmaları devam ediyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.