Çameli’de Her Mahalle Şantiye Alanı

DENİZLİ 14.08.2020 - 10:26, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Çameli’de Her Mahalle Şantiye Alanı

Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Çameli Belediyesi işbirliği içerisinde ilçe genelinde belirlenen noktalarda asfalt çalışmaları devam ediyor Ekipler son olarak Gürsu Mahallesi Darpak mevkiinde ikinci kat asfalt çalışması gerçekleştirdi.   Her Mahallede açık bir şantiye havasında süren çalışmalar kapsamında Asfalt çalışmalarını yakından takip eden Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, “Gürsu Mahallemizde yıpranmış, konfordan uzak hale gelmiş asfaltları yeniledik, güvenli ulaşım Darpak Mevkii sakinlerimizin yaşamlarını kolaylaştırıyoruz. Asfalt çalışmalarımız ilçe genelinde hız kesmeden devam ediyor” dedi.   BİRLİKTEN GÜÇ DOĞAR Başkan Arslan,”Daha yaşanabilir Çameli için ilçe genelinde, Denizli Büyükşehir Belediyesi ile işbirliğinde yürütülen çalışmalar ivme kazandı. . Büyükşehir Belediyemizin verdiği destek ile ortaya çıkan güçlü çalışmaların halkımızın da takdirini görmesi bizleri memnun etmektedir Desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a ve tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Birlikten güç doğar desturu ile çalışmalarımız devam edecek” ifadelerine yer verdi.     MAHALLE MUHTARINDAN TEŞEKKÜR Gürsu Mahallesi vatandaşları tarafından büyük bir sevinçle karşılanan asfalt çalışması öncesi dualar edildi. Gürsu Mahalle Muhtarı Zafer Gök mahallelerinde Darpak ismiyle bilinen yolun asfalt çalışmalarına başlandığını, bunun da kendilerini son derece mutlu ettiğini söyledi. Başkan Cengiz Arslan ‘ın hiçbir taleplerine olumsuz bakmadığını dile getiren Muhtar Gök, “Bu anlamda da Başkanımız Cengiz Arslan'a ayrıca asfalt çalışmalarına destek veren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a teşekkür etti.  

Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Çameli Belediyesi işbirliği içerisinde ilçe genelinde belirlenen noktalarda asfalt çalışmaları devam ediyor Ekipler son olarak Gürsu Mahallesi Darpak mevkiinde ikinci kat asfalt çalışması gerçekleştirdi.

 

Her Mahallede açık bir şantiye havasında süren çalışmalar kapsamında Asfalt çalışmalarını yakından takip eden Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, “Gürsu Mahallemizde yıpranmış, konfordan uzak hale gelmiş asfaltları yeniledik, güvenli ulaşım Darpak Mevkii sakinlerimizin yaşamlarını kolaylaştırıyoruz. Asfalt çalışmalarımız ilçe genelinde hız kesmeden devam ediyor” dedi.

 

BİRLİKTEN GÜÇ DOĞAR

Başkan Arslan,”Daha yaşanabilir Çameli için ilçe genelinde, Denizli Büyükşehir Belediyesi ile işbirliğinde yürütülen çalışmalar ivme kazandı. . Büyükşehir Belediyemizin verdiği destek ile ortaya çıkan güçlü çalışmaların halkımızın da takdirini görmesi bizleri memnun etmektedir Desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a ve tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Birlikten güç doğar desturu ile çalışmalarımız devam edecek” ifadelerine yer verdi.

 

 

MAHALLE MUHTARINDAN TEŞEKKÜR

Gürsu Mahallesi vatandaşları tarafından büyük bir sevinçle karşılanan asfalt çalışması öncesi dualar edildi. Gürsu Mahalle Muhtarı Zafer Gök mahallelerinde Darpak ismiyle bilinen yolun asfalt çalışmalarına başlandığını, bunun da kendilerini son derece mutlu ettiğini söyledi. Başkan Cengiz Arslan ‘ın hiçbir taleplerine olumsuz bakmadığını dile getiren Muhtar Gök, “Bu anlamda da Başkanımız Cengiz Arslan'a ayrıca asfalt çalışmalarına destek veren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.